Home Zanimljivosti SEX AFERA KOJA JE POTRESLA BiH: Sanja Cerić sada na svom blogu...

SEX AFERA KOJA JE POTRESLA BiH: Sanja Cerić sada na svom blogu optužuje sve redom, prozvani tvrde da laže

SHARE

Sanja Cerić, Bišćanka poznata bosanskohercegovačkoj, ali i regionalnoj javnosti po prijavi koju je podnijela protiv Sabahudina Blaževića, za kojeg tvrdi da ju je bez njenog znanja snimao tijekom seksa dok su bili u vezi, ne prestaje šokirati objavama na svom blogu.

Nakon što se javno oglasila Ajna Jodanović, viša asistentica na Pravnom fakultetu u Bihaću i predsjedavajuća Nezavisnog odbora za izbor policijskog komesara USK, demantirajući sve ranije navode koje je Sanja Cerić iznijela o njoj na svom blogu, afera nije zaustavljena.

Novo zahuktavanje

Naprotiv, ona se sve više zahuktava, a sudeći prema prekjučerašnjem „tonu“ Sanje Cerić, očigledno je da je „spremna ići do kraja“, piše Avaz, koji prenosi prepucavanja i statuse žene koja se našla u središtu seks afere. Naime, Cerić je ranije tvrdila kako je poduzetnik Blažević imao afere s više žena.

– I u vezi s izjavom Ajne Jodanović. Neka njene detaljne uratke pogledaju na stranici simpatikus i xm hamaster. Ta žena je nevjerna, soba obojena u crveno, muž će je odmah prepoznati, a mogu mu ih i dostaviti. A također treba pitati Hamdiju Lipovaču kako je ona primljena na fakultet. Svi znamo tu priču – navela je Cerić.

Otišla je i korak dalje.

– A šta je s Almirom Beridanom, Ajna, koji ima troje djece, a s kojim si bila u ljubavnoj vezi tri godine. I ti biraš policijskog komesara. I ti namještaj Anelu napad na policiju koji ima sve nalaze. A imam i dokumentaciju kako ti je muž primljen u razvojnu agenciju, koji je on na listi bio? Iz privatne firme hm… Sama si mi rekla preko Blaževića i SDA – poručila je Cerić.

Očigledno izrevoltirana izjavama svoje bivše kolegice, uputila je i upozorenje.

– Upozoravam vas, prestanite s ovim, imam puno više informacija. Ne želim da štetim istragama. Molim te, nemoj da nastavljam, video objavljujem, a na sve sam spremna. Nemam šta da izgubim – navela je Sanja Cerić.

Čeka se epilog  

Osvrćući se na izjavu Jodanović da ona svojim objavama „uništava porodice“ u Krajini, Cerić je bivšoj kolegici poručila:

– Da, Ajna, rasturam porodice kao što su tvoje, ali zato što su iz interesa, a ne iz ljubavi.

Prijava Sanje Cerić još nije dobila epilog pred pravosudnim institucijama USŽ-a. U Tužiteljstvu Unsko-sanske županije prošlog tjedna su za „Avaz“ kazali da se po prijavi Sanje Cerić još vrše provjere.

O incidentu u Bihaću  

Sanja Cerić osvrnula se i na nedavni incident u Bihaću, kada je priveden i, kako tvrdi, pretučen njen prvobitni odvjetnik i zaručnik Anel Kurtović. Sanja Cerić navodi da i u ovom slučaju posjeduje snimke te da bi sve „objavila odmah, ali bi utjecala na istragu“, te stoga neće objaviti, piše Avaz.