Home Društvo Lovren lud na Acu Stankovića: “Kreće pranje mozga i pljuvanje po svemu...

Lovren lud na Acu Stankovića: “Kreće pranje mozga i pljuvanje po svemu našem”

SHARE

Prije više od godinu dana Aleksandar Stanković je kraju emisije Nedjeljom u dva, u kojoj je gostovao bivši nogometaš Dinama i Hajduka Joško Jeličić, komentirao sudski proces protiv Zdravka Mamića i njegovog klana zbog teške pljačke iz Dinama te se osvrnuo i na iskaz Luke Modrića na osječkom sudu. Modrić je nakon svjedočenja o poslovanju s Mamićem i podjelom novca od njegovog transfera u Tottenham, završio pod optužnicom USKOK-a zbog sumnje da je lagao za gazdu Dinama, ali sud u Zagrebu nedavno je srušio optužnicu jer ista nije pravom utemeljena.

Komentirajući Lukin iskaz pred sudom, Stanković je poručio gledateljima da igrači na travnjaku ne ginu za njih, već promoviraju sebe.

“Tko bi od vas svjedočio protiv osobe koja ti je pomogla zaraditi desetka milijuna eura? Ponavljam još jednom pitanje: biste li svjedočili protiv osobe koja ti je pomogla postati milijunaš? Devedeset posto osoba nikada ne bi svjedočilo protiv, a osuđujete Luku Modrića”, započeo je Stanković pa dodao:

“Ovo što govorim ne znači da je taj Modrićev potez plemenit, niti je moralan. To samo znači da je to realitet. Naravno, pitat ćete se što je s onom Lukinom izjavom da mu je hrvatska reprezentacija svetinja. Pa tko vam je kriv što u to vjerujete? Tko vam je kriv što vjerujete u frazu da su hrvatski nogometaši naši najbolji ambasadori? Oni su kao i svi mi najbolji ambasadori sami sebe. Nogomet je zabava, a to što vi imate dojam da netko na travnjaku gine za vas, e pa moguće da je to vaš problem”

“Tek sam sada naišao na ovaj video. I tako počinje ispiranje mozga, radeći na Hrvatskoj televiziji, pljuvanju po svemu što je domaće. Takvi ljudi poput tebe nam trebaju, jer bez vas ne bi imali motiva”, napisao je Lovren na Instagramu i priložio skraćenu snimku Stankovićevog nastupa.

Na kraju objave, Lovren je dodao snimku na kojoj Luka Modrić prima nagradu za najboljeg igrača SP-a.