Home Zanimljivosti Možete li vjerovati koliko ova žena zaista ima godina?

Možete li vjerovati koliko ova žena zaista ima godina?

SHARE
Posljednjih 15 godina aktivno vježba i živi zdrav život i osjeća se bolje nego ikada prije, odnosno, dok je bila mlađa.

Kada je pogledate teško biste mogli i pomisliti da ima 51 godinu.

Laura Heikkila izgleda bolje danas nego kada je imala trideset godina. Živi u Kaliforniji sa suprugom (49) i kćeri (18).

Tvrdi kako dobiva česte pozive na spoj muškaraca koji joj se javljaju putem Instagrama opčinjeni njenim izgledom, iako je udana i u braku je 20 godina.

Iako je uvijek bila mršavija, nije bila zadovoljna svojim izgledom dok je bila mlađa.

Nakon rođenja kćeri 2001. godine, primijetila je da teško gubi kilgrame od poroda te je odlučila u potpunosti promijeniti prehranu i početi vježbati. Otada vježba svakodnevno i ne konzumira nezdravu i prerađenu hranu.

Smršavjela je nešto više od pet kilograma, no to je bilo dovoljno da se na njenom tijelu počnu nazirati mišići.

Savjete za zdrav život i vježbanje dijeli na svojim profilima na društvenim mrežama, na Instagramu pod nickom This is so 50 ima oko 26 tisuća pratitelja, a jako je aktivna u svojoj fitness zajednici.

Posljednjih 15 godina aktivno vježba i živi zdrav život i osjeća se bolje nego ikada prije, odnosno, dok je bila mlađa. Stoga nije joj ni čudno, a ni njenom suprugu, da je “opsjedaju” muškarci, a on, tvrdi, s tim nema problema jer ima povjerenje u svoju suprugu s kojom dijeli život preko 20 godina. Suprug se također bavi fitnessom.