Home Zanimljivosti Novi suvlasnik portala Hercegovina.info: ‘Želimo biti vodeći portal Hrvata u BiH!’

Novi suvlasnik portala Hercegovina.info: ‘Želimo biti vodeći portal Hrvata u BiH!’

SHARE

Josip Budimir novi je suvlasnik portala Hercegovina.info. Poslovni čovjek, porijeklom iz Posušja sa stalnom adresom u Zagrebu, ima ambiciozne planove za budućnost portala.

“Posjedujem iskustvo u vođenju velikih projekata u raznim domenama. Dugi niz godina radim u Hrvatskoj i na Islandu, gdje sam sudjelovao u izgradnji nekoliko uspješnih startup kompanija.

Ključ za uspjeh u svakom poslu su ljudi, tako da smo već krenuli sa zapošljavanjem mladih i obrazovanih kolega u redakciji. Također ćemo raditi na proširenju dopisničke mreže u cilju što boljeg praćenja vijesti iz lokalnih sredina, kao i na angažiranju zanimljivih kolumnista i suradnika koji mogu doprinijeti kvaliteti sadržaja. U narednom razdoblju planiramo i investicije u nove tehnologije i poboljšanje korisničkog iskustva, kako bi portal bio pregledan i jednostavan za korištenje.”, rekao je Budimir.

Portal Hercegovina.info osnovan je 2009. godine u Mostaru i konstantno je pri vrhu čitanosti kod Hrvata u BiH i dijaspori. Prošle 2018. godine portal je zabilježio 2.387.259 jedinstvenih čitatelja i preko 26 milijuna isporučenih stranica. Portal se prošle godine čitao u 202 zemlje svijeta, piše Hercegovina.info