Home Zanimljivosti ‘Odlučio sam pokazati svu našu intimnu komunikaciju’: Neymar otkrio sve eksplicitne snimke...

‘Odlučio sam pokazati svu našu intimnu komunikaciju’: Neymar otkrio sve eksplicitne snimke koje je razmjenjivao s djevojkom koja ga optužuje za silovanje

SHARE

Nogometaš Neymar reagirao je na optužbe za silovanje objavivši otvorenu snimku na svojemu Facebook profilu.

“Jako sam uzrujan, ali sada ću vam pokazati što se točno dogodilo s tom djevojkom. Bila je to intimna situacija između mene i nje i moram se ovako izložiti kako bih dokazao da se ništa nije dogodilo”, prenosi njegove riječi i BBC.

Ime žene koja optužuje Neymara još uvijek nije poznato javnosti, no svi ostali detalji odnosa su “procurili” uz optužbe. Navodno se silovanje dogodilo u Parizu, prije samo petnaestak dana, 15. svibnja.

Napadač Brazila i francuskog PSG-a odlučio je objaviti cjelokupnu korespondenciju koju je vodio s tom ženskom osobom kako bi javnosti otkrio “pravu priču”. Prezentirao je tako čitavu njihovu prijepisku preko WhatsApp-a, a iako se ne vidi lice misteriozne djevojke, ostali detalji prikazani su prilično eksplicitno.

“Optužen sam za silovanje, a to je prilično jaka riječ. Ono kroz što sada prolazim vrlo je neugodno. U svakom slučaju, želim pokazati svu korespondenciju koju sam vodio s tom ženom, cijelu našu intimnu komunikaciju, kako bi se razotkrilo što se tu doista događalo. Ono što se dogodilo iza zatvorenih vrata bio je tipičan intiman odnos između muškarca i žene”, rekao je nogometaš u svome videu.