Home Kultura GLAZBENI SPEKTAKL NA POLJUDU (UŽIVO) Koncert “To je moja zemlja” privukao tisuće

GLAZBENI SPEKTAKL NA POLJUDU (UŽIVO) Koncert “To je moja zemlja” privukao tisuće

SHARE

Na Poljudu večeras slijedi pravi glazbeni spektakl. Nastupit će neka od najvećih imena domaće estrade. Organizatori koncerta su Karaman koncert d.o.o. i udruga Picaferaj.

Koncert je humanitarnog karaktera jer će svi prihodi ići Udruzi zavoda za Urologiju KBC-a Split za kupnju laparoskopskog stupa.

U prodaju je pušteno 10.900 karata. Bit će otpjevane 22 pjesme (s puštenim spotovima), a svaki izvođač otpjevat će po jednu pjesmu. Izvođače će pratiti orkestar, a zadnja, zajednička pjesma bit će “Moja domovina”.

Izvođači su sljedeći: Milo Hrnić, Stijepo Gleđ Markos, Dubrovački trubaduri, Đani Maršan, Meri Cetinić i klapa Lučica, klapa Maslina, Ranko Boban, Zlatko Pejaković, Jasna Zlokić, Dražen Zečić, Matko Jelavić, Tereza Kesovija, Miroslav Škoro, Mladen Grdović, Thompson, Prljavo Kazalište.

Već sat vremena uoči koncerta, pred Poljudom su se stvarali veliki redovi. Čini se da prodane sve ulaznice jer je već prije 20 sati veći dio Zapada bio popunjen, a ljudi i dalje pristižu u velikim redovima.

Poljud je velikim pljeskom pozdravio izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića kada je ušao na Poljud.

KONCERT UŽIVO:

20:40 – Nedavno smo se oprostili od maestra Đele Jusića, a na pozornicu se popeo Luciano Luci Capurso iz Dubrovačkih trubadura te je zapjevao La musica di notte. Publika pjeva…

20:36 Stijepo Gleđ – Markos zapjevao je baladu “Fala”, a publika mu se nostalgično pridružila.

20:30 – Na pozornicu je izašao Milo Hrnić. Njegova “Dobra večer, prijatelji” raspjevala je Poljud od prvog takta.

20:25 – Zborska izvedba pjesme “To je moja zemlja” oduševila je Poljud. Radi se o muškom zboru splitskih liječnika. Mariola Milardović najavila je svoje suvoditelje Mirnu Berend i Olivera Mlakara. Više od minute trajale su ovacije omiljenim voditeljima.

– Ove večeri slavimo riječ i glazbu, ali i činimo dobro jer pomažemo KBC Split.

20:18 – Koncert je počeo. Zapad Poljuda je potpuno ispunjen