Home Šport Neymarova tužiteljica: “On je narkoman, ne smije biti među ljudima”

Neymarova tužiteljica: “On je narkoman, ne smije biti među ljudima”

SHARE

Pojavili su se novi detalji u slučaju Neymar, odnosno optužbama da je silovao manekenku Najilu Trinidade 15. svibnja u pariškom hotelu, piše Index.hr

Brazilska Record TV objavila je prepisku razgovora između modela i njenog (sad već) bivšeg odvjetnika na WhatsAppu, u kojem Neymara optužuju da je narkoman, prenosi Marca.

Jesam li trebala na liječnički pregled? Mislila sam da se neću živa vratiti u Brazil. Htjela sam ga razotkriti još u Parizu, ali bojala sam se jer sam bila sama. Moj Bože, on je lud“, napisala je Najila, a odvjetnik joj je odgovorio:

Zakon te štiti, ako imaš fotografije, to je dovoljno. Kad se malo smiriš, pošalji mi materijale.”

Najila se nije smirila, nego je nastavila s porukama:

Tukao me i čak je fotografirao moju izudaranu stražnjicu, valjda da se može hvaliti prijateljima. Idućeg dana ja sam njega udarila jer se nisam htjela kući vratiti tako ljutita. Ili mrtva. Tukao me i silovao, bio je pijan i drogiran, i sam to kaže u porukama. Nasilan je i treba ga zatvoriti, ne ispunjava uvjete da se kreće u društvu, prijetnja je i za samog sebe.”

Nekoliko sati kasnije ponovno se javila odvjetniku.

Objavit ću snimku. Ne želim da ispadne čist i nastavi sretno igrati nogomet dok ja patim. Ne namjeravam patiti sama”, napisala mu je, na što je odvjetnik poludio.

Pravni sustav postoji s razlogom, ali ako želiš sama tjerati pravdu, možda je bolje da pronađeš drugog odbjetnika.”

Trinidade se složila i obećala mu poslati potrebnu dokumentaciju za raskid suradnje te ustvrdila kako joj je jedina namjera da se u miru brine o kćerki.