Home Zanimljivosti Milijarderi odbili platiti račun od 50 000 eura za piće u Dubrovniku

Milijarderi odbili platiti račun od 50 000 eura za piće u Dubrovniku

SHARE

U dubrovačku luku proteklog vikenda uplovila je jahta Yas duga 141 metar čiji je vlasnik šeik Hamdan bin Zayed Al Nahyan, a koju koristi i njegov sin Mohammed bin Salman. Jahta je stigla iz Tivta.

Odmah te večeri kada se jahta vezala u Gružu ekipa s jahte Yas pohitala je u Culture Cub Revelin, popularni klub u staroj gradskoj jezgri.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, jedan od uzvanika s jahte u klubu je tijekom večeri častio hostese po klubu skupim šampanjcem, a navodno je društvo popilo za 50 tisuća eura. Jedan iz društva koji je trebao platiti račun je odbio platiti račun za piće hostesa pa je u cijelu priču s naplatom računa došla i zaštitarska služba, a potom i policija.

Policija je muškarca mlađe životne dobi privela u Policijsku postaju, a on je potom uz pomoć drugih gostiju platio račun koji je premašivao 375 tisuća kuna.

Bogatstvo obitelji se procjenjuje na desetak milijardi dolara. Tvrtke Mohammedovog oca broje više od 50 tisuća zaposlenih, a vlasnik je i treće najveće jahte na svijetu duge 162 metra.