Home Crna kronika Slučaj šokirao policiju u Srbiji: Prerušen u vampira danima plašio bivšu i...

Slučaj šokirao policiju u Srbiji: Prerušen u vampira danima plašio bivšu i njenog novog partnera

SHARE

D. D. (33) iz okoline Zaječara uhićen je zbog sumnje da je prerušen u vampira danima plašio V. P. (46) s kojom je bio u vezi i njenog novog partnera (60) dok su imali seksualne odnose.

Slučaj je šokirao zaječarsku policiju, a lov na “vampira” trajao je čitavih 10 dana.

“Žena je ‘uletjela’ u PU Zaječar i uspaničenim glasom povikala: ‘Brzo! Moram razgovarati s glavnim. Ne mogu više izdržati!”

“Kada su vidjeli u kakvom je stanju, policajci su se zabrinuli i pomislili da joj se dogodilo nešto strašno, da je možda silovana ili zlostavljana, pa su je odmah doveli kod inspektora”, ispričao je neimenovani “izvor” za “Kurir“.

“Ako vi ne uhitite vampira, ubit ću se! Dugo sam udovica. Imam prijatelja i neko vrijeme smo u vezi. On dođe kod mene, sjedimo, pričamo, večeramo… Onda se malo mazimo i sve bude u redu, ali baš kad treba da krene ‘ono’, eto vampira!”, navodno je ispričala policiji.

Dodala je da se ista stvar događala i u njenoj, ali i u kući njenog partnera.

Policija je 10 dana tragala za “vampirom”.

“Ostavila me je, pa sam smislio kako da mi se opet vrati. Mislio sam da će opet biti moja kada vidi da mračne sile imaju nešto protiv njene nove veze. Pratio sam njenog ljubavnika i čučao ispod prozora. Sve sam čuo što su pričali i pojavljivao sam se u pravom trenutku. Vampirske zube sam kupio na sajmu, šminku u trgovini, a plašt sam napravio sam od deke”, ispričao je zaljubljeni D. D., piše “Kurir”.