Home Društvo Umjesto obilazno preko Ljubuškog, vozači se ponašaju po narodnoj: Kraće je bliže

Umjesto obilazno preko Ljubuškog, vozači se ponašaju po narodnoj: Kraće je bliže

SHARE

Na radilištu regionalne ceste R – 425a (Tromeđa – Čapljina – Gabela – granica R. Hrvatske), dionica Tromeđa – Zvirovići, zatekli smo drugačiju sliku od najavljivane, piše Radio Čapljina. 

Naime, u obavijesti o početku radova se isticalo da će se promet kamiona, autobusa, te kamiona s prikolicom iz pravca Čapljine (oba smjera), odvijati obilazno preko Ljubuškog, dok bi se promet iz smjera Čitluka prema Čapljini trebao preusmjeriti na pravac Cerno – Ljubuški – Čapljina.

Tako je pisalo u rješenju kojeg su prenijeli i mediji, međutim promet se trenutačno i dalje odvija, istim putem, zahvaljujući kraćoj zaobilaznici između Zvirovića i Miletine. Tog se kratkog puteljka nisu dosjetili samo lokalni vozači, nego su još češći stranci, čak i luksuzni turistički autobusi.

Uglavnom radnici tvrtke „Brina” iz Posušja koja je na natječaju dobila posao, zatvorili su i rade jednu kraću dionicu, dok oko njih kruže vozila. Podsjećamo, radovi na rekonstrukciji dionice Zvirovići – Tromeđa, počeli su 20-og svibnja, a rok završetka je 18 mjeseci, piše  Radio Čapljina