Home Crna kronika Novi detalji ubojstva kod Zadra: muškarac koji je pucao bio je pijan,...

Novi detalji ubojstva kod Zadra: muškarac koji je pucao bio je pijan, a ubio je prijatelja iz djetinjstva; ‘Bilo je tu puno alkohola i nereda, često je iz kuće čula glasna muzika’

SHARE

U pucnjavi koja se u ponedjeljak jedan sat iza ponoći dogodila u Maslenici, ubijen je 42-godišnji I.B. iz Zagreba, a priveden je njegov 41-godišnji prijatelj iz djetinjstva koji ima prebivalište u Maslenici, piše Zadarski.hr.

Pucnjava se dogodila nedaleko njegove kuće bez svjedoka, a na mjestu događaja pronađen je ilegalni pištolj.

Preminuli muškarac upucan je jednim hicem, a policija zasad sumnja da ga je ubio 41-godišnjak iz Maslenice koji inače nema registrirano vatreno oružje. Ni jedan ni drugi muškarac nisu imali većih problema sa zakonom, osim što 41-godišnjak ima nekoliko prekršajnih prijava.

Privedeni muškarac osumnjičen za ubojstvo bio je u alkoholiziranom stanju, a nakon što se dogodila pucnjava, otrčao je do susjedne kuće i zatražio od njih da nazovu hitnu pomoć.

Na mjestu događaja policija je pronašla Fiat Punto riječkih registarskih oznaka u vlasništvu preminulog muškarca iz Zagreba. Automobil je prevezen u prostor policijske uprave u Zadru gdje će nad njim biti proveden očevid.

Ubijeni muškarac i 41-godišnjak iz Maslenice bili su prijatelji iz djetinjstva i odrastali su zajedno u Zagrebu. Koje su okolnosti dovele do tragičnog događaja policija još uvijek istražuje, piše Zadarski.hr.

“Bilo je tu puno alkohola i nereda, često je glasna muzika dopirala iz te kuće. Cijeli dan nas zovu ljudi i pitaju što se dogodilo, a mi zapravo ne znamo, sve su to nagađanja”, kazao je jedan mještanin Maslenice.