Home Zanimljivosti Političari uživo prenosili konferenciju, zaboravili isključiti mačji filter

Političari uživo prenosili konferenciju, zaboravili isključiti mačji filter

SHARE

Vlada pakistanske provincije Khyber Pakhtunkhwa na Facebooku je uživo prenosila konferenciju za novinare na kojoj se raspravljalo i bitnim pitanjima, no osoba iz tima koja je bila zadužena za snimanje zaboravila je isključiti “cat filter” pa su neki od političara usred govora dobili mačje uši i brkove.

Prikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na Twitteru

Političar Shaukat Yousafzai vodio je glavnu riječ s “mačjim licem”, zbog čega je postao hit na društvenim mrežama, a snimka konferencije proširila se diljem svijeta.

“Ovo je nepobjedivo!”, “Pozitivna slika Pakistana”, “Umirem od smijeha”, pisali su ljudi na Twitteru uz snimku zaslona videa s konferencije. Među njima se našao i pakistanski novinar Mansoor Ali Khan s komentarom: “Sudeći po profilu vlade KP-a, čini se da imamo mačke u kabinetu”, napisao je i nasmijao druge.

Prikaži sliku na Twitteru
Iako je filter ubrzo isključen, Yousafzai je za pakistanski AFP potvrdio da se incident dogodio slučajno, a središnjica stranke, Tehreek-e-Insaf, morala je izdati i službenu objavu u kojoj su obećali da će takve “incidente u budućnosti izbjegavati”, piše Index.hr