Home Zanimljivosti MLADENKA BIJESNA NA ŠOGORICU: ‘Pa gledajte što je odjenula na moje vjenčanje,...

MLADENKA BIJESNA NA ŠOGORICU: ‘Pa gledajte što je odjenula na moje vjenčanje, a tek što mi je učinila u kapelici…’

SHARE

Nije lako organizirati vjenčanje, pogotovo kad te okružuju ovakvi ljudi…

U jednoj Facebook grupi posvećenoj vjenčanjima i pripremama za njih, jedna je žena optužena da je na vjenčanju svog brata pokušala zasjeniti mladenku. Jedna je gošća tog vjenčanja objavila fotografiju mladenaca s njegovom obitelji gdje se vidi da je mladoženjina sestra odjenula bijelu haljinu, poznatu kao i ‘veliko ne’ na tuđim vjenčanjima te duge crne rukavice.

“Jedna moja prijateljica je imala uistinu ekstravagantno vjenčanje u Alpama. Njezina šogorica (lijevo) pojavila se u bijeloj haljini”, napisala je jedna djevojka i objavila ovu fotografiju:

Dok su neke žene pokušale obraniti šogoricu rekavši kako to nije bijela haljina već ‘prljavo bijela’ ili ‘krem, komentari ostalih članica grupe uglavnom su bili u drugačijem tonu. “Zamisli da pokušaš ukrasti pažnju u bijeloj haljini i ovim pretjeranim rukavicama i da ovako neslavno podbaciš. Mladenka je boginja i haljina joj je božanstvena”, napisala je jedna žena.

“Šogorica izgleda očajno u tome, a kraj mladenke izgleda samo još deset puta gore. Sumnjam da bi itko mogao zasjeniti mladenku, apsolutno je predivna”, stoji u jednom komentaru.

U međuvremenu se javila i sama mladenka i zahvalila ženama što su stale na njezinu stranu. “Stvarno vam hvala, ovo mi pomaže da prebolim cijelu tu priču. Sigurna sam da je namjerno htjela biti zla i da je željela da se pred svima pretvorim u neku bridezillu. U kapelici mi je čak i stala na haljinu. Pa tko to radi?”, napisala je mladenka, prenosi Net.hr