Home Zanimljivosti ŽENI SE STEFAN ŽIVOJINOVIĆ? Sin Lepe Brene otkrio što traži u budućoj...

ŽENI SE STEFAN ŽIVOJINOVIĆ? Sin Lepe Brene otkrio što traži u budućoj supruzi, jedna stvar mu je posebno važna

SHARE

Stefan ističe da mu je važno da njegova odabranica bude samostalna te da ima svoj posao i ambicije

Stefan Živojinović tvrdi da njegova majka Lepa Brena jedva čeka da i on postane otac, nakon što je u ožujku njegov brat po ocu Filip dobio sina s Aleksandrom Prijović. Mladi pjevač ističe da bi i on volio stati na ludi kamen i svojim roditeljima podariti unuče, prenosi Kurir.

“Brena i Boba bi se oduševili kada bih stao ispred njih i rekao im da se ženim. Dobro bi mi došao sin ili kći, a njima unuče, pa bi i Brena konačno postala baka”, kaže Stefan te dodaje da je za njega brak veoma ozbiljna stvar.

 

Djevojke bira pažljivo

“Roditelji mi nikad nisu ništa govorili u vezi s mojim djevojkama zato što ja pažljivo biram. Ne mogu se zaljubiti na prvi pogled i odmah se oženiti. Treba mi godina, dvije, tri da dobro upoznam osobu, da vidim voli li me zaista pa tek onda mogu razmišljati o vjenčanju”, tvrdi mladi glazbenik. Naglašava da mu je važno da njegova odabranica bude samostalna. “Bitno mi je da ima svoj posao i ambicije. Što će mi djevojka koja gleda u mene kao tele”, kaže Stefan i dodaje da mu se sviđaju mnoge djevojke na estradi, ali da bi se želio skrasiti kraj neke koja je iz druge priče.

 

Želi pronaći djevojku s kojom može imati lijep i normalan život, a sada živi sam. “Super mi je što sam se osamostalio. Uživam u svom miru kao samac. Nije mi problem kuhanje jer dok sam živio u Americi, naučio sam spremati hranu. Trenutačno sam najviše koncentriran na posao”, kaže mladi pjevač.

 

Pjevačica Milica Pavlović, koju se posljednjih mjeseci povezivalo sa Živojinovićem, izjavila je da bi Breni bila bolja snaha od Aleksandre. “Bila bi to prava španjolska serija, ali šalu na stranu, mi smo dobri prijatelji, a nadam se da će doći i do neke poslovne suradnje”, kaže Stefan, piše Net.hr