Home Zanimljivosti Sylvester Stallone nažalost nije uspio doći na Jadran

Sylvester Stallone nažalost nije uspio doći na Jadran

SHARE

Iako su mnogi mediji u Hrvatskoj pisali da će holivudska zvijezda Sylvester Stallone kod nas proslaviti svoj 73. rođendan, pokazalo se da je ta informacija netočna, piše Slobodna Dalmacija.

Istina je tek da je prije nekoliko dana iz Venecije u Split doputovala njegova obitelj – supruga Jennifer Flavin i njihove kćeri Sistine Rose (21), Sophia Rose (22) i Scarlet Rose (17), s prijateljima.

Unajmili su luksuzni 50-metarski jedrenjak “Meira”, za čiji je tjedni najam tijekom turističke sezone potrebno izdvojiti čak 133.000 eura, da bi krenuli u plovidbu prema srednjodalmatinskom otočju.

Na tom putu bili su nezaobilazni otoci Brač i Hvar, čudesna plaža Zlatni rat, ali i riblji restoran “Gariful”, u kojem u pravilu odsjeda svjetski jet set.

A o tome kako su ugostili obitelj poznatog američkog glumca, koji se proslavio ulogama u filmskim serijalima o Rockyju i Rambu, njihova blogerica I. V. napisala je slijedeće:

“… Stalloneova supruga i tri kćeri, kao gošće ‘Garifula’, pokazale su nam da su jednako zanimljive kao i glava obitelji. Dame su u naš restoran stigle u 21 sat, da bi uživale u gastronomskim specijalitetima kuće, pijanom jastogu i svježe ulovljenoj ribi, dok su pile jedno od vina s naše izuzetne vinske karte.

Potvrđeno nam je i to da Sylvester Stallone, nažalost, nije mogao doći u Hrvatsku zbog svojih poslovnih obveza, što je ustvari ekskluziva.”

U “Garifulu” je nedavno bio poznati njemački nogometni vratar Manuel Neuer, hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren, onda i američki glazbenik Jon Bon Jovi.

U petak navečer ih je svojim dolaskom iznenadio i Sami Khedira, njemački nogometaš tuniskih korijena…