Home Zanimljivosti Kako prosi hrvatska elita? Cetinski je otišao izvan svih gabarita, a način...

Kako prosi hrvatska elita? Cetinski je otišao izvan svih gabarita, a način na koji je to napravio Tarik Filipović mogao bi vas rasplakati

SHARE

Blogerica Lucija Lugomer objavila je proteklog tjedna da će postati majka. Divna je to vijest u obitelji mlade plus size manekenke i njezinog supruga Danijela, a beba stiže kao najljepši dodatak bračnom paru. Otpočetka je njihova veza stabilna i romantična pa nikog nije pretjerano iznenadila ni vijest o zarukama para. Romantična prosidba dogodila se prije dvije godine, i to na Stradunu. ‘Sretna sam što s velikim ponosom mogu reći da mi se jučer dogodilo ono što je tiha želja svake djevojke. Svoju ću budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije. Sretna sam zbog svega što nam dolazi’, napisala je tada Lugomer. ‘Sada sam osjetila kako je to kad ti se noge ‘odrežu napola’ od adrenalina, ali ja sam to morala napraviti u svom stilu – nasred Straduna. Mama, znam da me gledaš i da plačeš od sreće skupa sa mnom’, dodala je tada Lucija i otkrila da ju je suprug zaprosio usred dubrovačkog ljetnog šušura.

Facebook

Facebook

Hanu Tarik zaprosio putem Facebooka

Specifična je bila zaruka njezine ljute suparnice Hane Hadžiavdagić Tabaković. Tadašnji dečko Tarik Tabaković zaprosio ju je nakon svega četiri mjeseca veze, i to putem Facebooka. Influencerica je rekla da, a Tarik joj je uoči Nove, tada 2011. godine, stavio na ruku briljantni prsten.

Promo

Promo

Cetinski otišao u novu dimenziju

Romantika na Stradunu ili nešto drugačija prosidba putem društvene mreže lijepa su stvar. No, neki stariji romantici odradili su to na potpuno drugačiji način. Neki će komentirati da su u romantici malo i pretjerali. Da, mislimo na Tonyja Cetinskog. Svoju obožavanu suprugu Dubravku Tony je zaprosio – ni više, ni manje – nego putem novina! Zamolio je uredništvo magazina Story da mu pomogne u naumu da romantično iznenadi i zaprosi partnericu, a oni su mu pristali pomoći. U sklopu intervjua koji im je dao, Tony je napisao i romantično pismo o ljubavi i odanosti Dubravki te je pitao hoće li mu biti supruga. Dogodilo se to 2013. godine, i logično – Tonyjeva ideja u potpunosti je upalila jer je brak u sretnom braku već nekoliko godina.

Ranko Suvar / CROPIX

Ranko Suvar / CROPIX

Svoju dugogodišnju suprugu Ružicu Željko Bebek zaprosio je na gondoli u Veneciji. Oduševljena supruga rock legende pristala je odmah udati se za njega te su otad u sretnom i dugom braku u kojem su dobili i dvoje djece.

Tarik Lejlu zaprosio na svadbi rođaka u Sarajevu

Tarik Filipović svoju je Lejlu zaprosio na posebno romantičan način. Za Avaz je svojedobno ispričao kako je sve izgledalo. ‘Bio sam kum na svadbi svom najbližem rođaku Selemu Baliću u Sarajevu. Držao sam govor, u pozadini je svirala pjesma ‘Lejla’, a moja me buduća supruga gledala… Počela je povezivati konce, a oči su joj već pomalo počele suziti. Jedva sam izgovorio rečenicu do kraja. Tada je već pokrila lice rukama od uzbuđenja, jer nije ništa očekivala, ali očekivao sam ja, pa sam opet imao tremu. Uglavnom, ispalo je sve super, pred dragim ljudima’, prisjetio se tada Tarik.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Sandi Branku prosio pjesmom

Dvije prosidbe iza sebe ima Sandi Cenov. Jedan od najvećih zavodnika naše zemlje svoju je prvu suprugu Branku zaprosio putem pjesme – ‘Žena budi mi ti’. Javno je tako pred milijunima ljudi koji ga slušaju poručio bivšoj Miss Hrvatske da se želi vjenčati. Pristala je, par je proveo neko vrijeme u braku. Nakon razvoda, Sandi je romantično, uglađeno i fino zaprosio i sadašnju suprugu Ilinu.

Foto: CROPIX

Foto: CROPIX

Maja upropastila stvar

Maja Šuput je, pak, svoju prosidbu upropastila. Sa sadašnjim suprugom Nenadom otišla je na dvotjedni odmor koji se sastojao od par dalekih destinacija. Prva destinacija bila im je Tajland, a upravo tamo Nenad je planirao Maju zaprositi. Tek kasnije je saznala da je Nenadu izjalovila plan da je za brak pita u najboljem restoranu u Bangkoku. Sjedili su na 64. katu, a kada je čula zvukove violine, Maja je shvatila da će netko nekoga u restoranu zaprositi. Tada je Nenadu rekla da to nije dobra ideja, zaprositi nekog pred 300 ljudi. Stoga je Tatarinov u zadnji čas promijenio plan, odustao od prosidbe i u konačnici Šuput zaručio na Maldivima. Sretna Maja je pristala i nakon dva mjeseca o svemu obavijestila fanove putem Instagrama. U međuvremenu se par vjenčao u Istri.

Instagram

Instagram

‘Ako ikada planirate ići u Japan. Preporuka za mjesto koje me je osvojilo. Charles me je zaprosio upravo u ovoj sobi s pogledom na planinu Fuji. Selo se zove Kawaguchiko. I dan danas je najljepše mjesto u kojemu sam ikada bila’, nedavno je savjetovala pratiteljima Ella Dvornik na Instagramu. Otkrila je tako usput i gdje se točno zaručila 2016. godine, kada je sa suprugom Charlesom bila na putu. Oduvijek je željela posjetiti Japan i kada je tamo stigla, Pearce se potrudio da joj to putovanje zaista bude drugačije od svih dosada. U konačnici su se vjenčali te dobili preslatku Balie Dee.

Foto: CROPIX

Foto: CROPIX

Dijan je Gruicu zaprosio na Čolićevom koncertu

Glumica Petra Kraljev sa svojim partnerom Nikolom zaručila se tijekom ljetovanja u Toskani. U bajkovitom vrtu dečko ju je pitao da mu postane žena, a ona je oduševljeno pristala. Nije ova Splićanka jedina koja je uživala u čarima romantične prosidbe. Doduše, njezina kolegica i sugrađanka Ana Gruica nije bila sama dok je proživljavala dirljivi trenutak. Njezin prvi suprug Dijan Jahjefendić zaprosio ju je u Splitu tijekom koncerta Zdrava Čolića. Putem videozida Dijan je Ani poručio: ‘Ana, volim te! Hoćeš li se udati za mene?’. Ona je, naravno, pristala i uskoro su se vjenčali u Livnu. Ušla je u brak, a sa suprugom je surađivala i poslovno pa je tako bila zaštitno lice njegove teretane. Nažalost, idila nije dugo potrajala pa su se nakon godinu i pol dana braka rastali. Ostali su u dobrim odnosima, a njihovom prekidu nije kumovala treća osoba. Iako im brak nije uspio, treba čestitati Dijanu na hrabrosti za javnu prosidbu jer to nije nimalo ugodno niti lako, piše 100posto.hr