Home Zanimljivosti U avionu osuđenog pedofila u kojem su zlostavljane maloljetnice putovali su mnogi...

U avionu osuđenog pedofila u kojem su zlostavljane maloljetnice putovali su mnogi moćnici, a među njima je i američki predsjednik

SHARE

Boeing 717, nazvan “Lolita Express”, osuđeni pedofil Jeffrey Epsteinnekada je koristio i za prijevoz svojih poznatih i moćnih prijatelja diljem svijeta. U tom avionu putovali su bivši američki predsjednik Bill ClintonKevin Spacey, princ Andrew te Naomi Campbell, piše 100posto.hr.

Luksuzni komercijalni avion ponovno je došao u centar pažnje nakon uhićenja njegovog nekadašnjeg vlasnika Epsteina koji je osuđen za seksualno zlostavljanje i trgovinu maloljetnicama.

Profimedia

Profimedia

Godinama trpjela seksualno zlostavljanje u avionu

Avion opremljen udobnim namještajem i skupim stvarima krije mračnu priču. Naime, Epstein je koristio Boeing za nelegalne seksualne aktivnosti i prevoženje maloljetnih djevojaka između svoji rezidencija u New Yorku i Palm Beachu. Žrtve tvrde da je Epstein u avionu imao veliki krevet u kojem su djevojke morale orgijati s njegovim gostima i ispunjavati njihove perverzne maštarije.

Virginija Roberts, jedna od žrtava koja je podnijela tužbu protiv milijardera, tvrdi da je godinama trpjela seksualno zlostavljanje u tom avionu te u Epsteinovim rezidencijama. Kazala je da joj je Epstein uvijek platio nakon što bi zabavila njegove prijatelje u avionu.

Namamio 14-godišnjakinje u luksuzne domove

Podsjetimo, Epstein je početkom tjedna optužen za seksualnu trgovinu, a tužitelji navode da je namamio desetke 14-godišnjih djevojčica u svoje luksuzne domove u New Yorku i na Floridi te im plaćao za seksualne usluge.

U pročitanoj optužnici na saveznom sudu na Manhattanu navodi se kako je 66-godišnji Epstein “namjerno tragao za maloljetnicama i znao da su mnoge njegove žrtve mlađe od 18 godina, zbog toga što su mu u nekim slučajevima maloljetne žrtve izričito navele svoju dob”.

Plaćao djevojkama da regrutiraju još djevojaka

Bivši menadžer hedge fonda optužen je jer je dogovarao da djevojke gole izvode “masaže” i druge seksualne radnje te plaćao nekim djevojkama da regrutiraju još djevojaka. Epstein je ranije poručio da su susreti s navodnim žrtvama bili sporazumni i da je vjerovao da su imale 18 godina.

Optužen je zbog seksualne trgovine i nedoličnog ponašanja koje se događalo od 2002. do 2005. Njegov odvjetnik Jack Goldberger izjavio je prije nego što je pročitana optužnica da će se Epstein izjasniti kao nedužan.