Home Zanimljivosti Mladu manekenku dovode u vezu sa Srbinom optuženim za šverc dvije tone...

Mladu manekenku dovode u vezu sa Srbinom optuženim za šverc dvije tone kokaina, a ona poručuje: ‘Smještaju mi zli ljudi’

SHARE

Peruanski list Republica ponovno se raspisao o bivšoj Miss Perua Camili Canicobi. Mlada manekenka i studentica ekonomije, te voditeljica nogometnih emisija u Peruu našla se u središtu pažnje tamošnjih medija nakon što su u ožujku ove godine objavljene njene fotografije na kojima se nalazi sa srpskim državljaninom Davidom Cufajem, piše 100posto.hr

Cufaj, inače porijeklom s Kosova, je osumnjičen za krijumčarenje narkotika. Prema pisanju srpskih medija prije sumnjiči ga se da je prije dvije godine pokušao u metalnim kontejnerima prošvercati više od dvije tone kokaina iz Perua u Belgiju.

Dokazi su upućivali na njega, ali na kraju je oslobođen optužbi i pušten na slobodu. Peruanski list ga označava kao vođu kriminalne organizacije, a u njegovom društvu navodno je viđena i mlada manekenka. Canicoba je demantirala bilo kakvu vezu s njim i rekla kako je to sve podmetanje ‘zlih ljudi’.

To nije prvi skandal u kojem se našla ova manekenka. Nešto ranije, početkom godine, Canicoba je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima je Miss Perua Anyella Grados pijana do te mjere da povraća, a to je zabranjeno prema pravilima natjecanja pa joj je zbog toga oduzeta titula.

Camilu na Instagramu prati skoro 25.000 fanova, a sudeći po fotografijama ova studentica ekonomije zna kako uživati…