Home Nekategorizirano Makaranka iz “Života na vagi” se nakon 10 godina skinula u badić:...

Makaranka iz “Života na vagi” se nakon 10 godina skinula u badić: ‘Nakon 10 godina palo je prvo kupanje u moru’

SHARE

Kandidatkinja treće sezone showa ‘Život na vagi’, Filomena Roglić (32) iz Makarske, otkrila je da joj se samopouzdanje popravilo gubitkom kilograma te se nakon deset godina napokon odvažila skinuti u kupaći kostim i okupati se na plaži, prenosi RTL.hr. U show je 2018. ušla sa 145 kilograma, a izgubila je više od 30 kila.

foto: Facebook

Smatra kako se u toj priči mogu pronaći mnoge žene koje su osjećale nelagodu zbog tuđih pogleda, a zbog ovakvog poteza osjećala se oslobađajuće. Tvrdi da je tijekom ‘Života na vagi’ imala dosta vremena razmišljati i raditi na sebi.

foto: Facebook

– Od samog sudjelovanja do danas život se promijenio na bolje. Lakše se nositi s radom na sebi iz onog naučenog iako je vanjski svijet ogroman izazov na tom putu – rekla je Filomena. Kandidatkinja showa ovo će ljeto provesti radno.

– Radim kao prodavačica uz super ekipicu i poslodavce – rekla je Filomena i dodala kako povremeno nastupa kao pjevačica.
Kaže da svi znaju za njezinu ljubav prema glazbi te je to nešto što ju opušta od umora i tako pronalazi smiraj duše.

foto: Facebook

Osim novih životnih prilika, ‘Život na vagi’ Filomeni je donio i nova prijateljstva.

– Iz kuće sam najviše u kontaktu s KetiMartom i Megi. Nekako smo se našle u razmišljanju i podrška smo jedna drugoj. A osim njih, u životu su mi najveća podrška kći, obitelj i prijateljice – kaže Makaranka.

foto: Facebook

Dodala je kako će novu sezonu showa gledati kao i sve prethodne te smatra kako je to jedina emisija koja stvarno mijenja živote, kako kandidata, tako i ljudi pred TV ekranima.

– Kad se pogledate u ogledalo bitno je da se sviđate sami sebe. Iskoristite pruženu priliku i dajte sve od sebe – poručila je Filomena.

foto: RTL

Filomena se u showu zaljubila u Marka Kregara (29). Par je pričao o svadbi, ali ubrzo su prekinuli i rekli kako bolje funkcioniraju kao prijatelji.

foto: Instagram