Home Crna kronika KAKO SU UBILI KRISTIJANA U NJEMAČKOJ: Majka Mara: Kristijan se oprostio i...

KAKO SU UBILI KRISTIJANA U NJEMAČKOJ: Majka Mara: Kristijan se oprostio i rekao da će se brzo vratiti

SHARE
Hrvat Kristijan B. (27) je pronađen mrtav u šumi u kod Laufa u njemačkoj saveznoj pokrajini Bavarskoj. Pronašao ga je sakupljač gljiva prošlu nedjelju oko 7.30 sati. Policija je privela bračni par iz Laufa an der Pegnitz koje sumnjiče za ubojstvo.

Muškarca (31) su zadržali u pritvoru dok se njegova žena brani sa slobode. Ubijeni i osumnjičeni za ubojstvo su se poznavali. Razlog ubojstva policija i dalje istražuje, piše Nordbayern.de. 

Sakupljač gljiva koji je našao mrtvo tijelo odmah je pozvao policiju. Tijelo su odvezli na obdukciju. Na tijelu su pronašli višestruke ozljede, a neke su bile nanesene nožem. Policija sumnja da su mladića ubili sa subote na nedjelju te da su nakon toga tijelo odvezli u šumu i tamo ga ostavili.

Naime, kako Bild piše mladić se u u subotu oko 23.30 sati oprostio od svoje majke Mare i rekao joj je da će se brzo vratiti no nikada nije vratio kući.

Policija je pretražila mobitel ubijenog i našli su podatke da je zadnje komunicirao s osumnjičenim parom. Policija je zaplijenila i vozilo u kojem su tijelo transportirali u šumu.

– Pokušali su sakriti tragove u automobilu no mi smo pronašli tragove krvi ubijenog. Par smo ispitali i davali su proturječne izjave no zanijekali su ubojstvo – kaže policija.

Ženu (29) sumnjiče da je pomagala suprugu, ali su ju pustili jer je sudac smatrao da ne postoji opasnost od bijega i skrivanja dokaza.

Gdje su mladića točno ubili još se ne zna, a policija nije pronašla niti oružje. Motiv, sumnja policija je najvjerojatnije prihvatni, a istražuje se još i koliko dobro su se žrtva i osumnjičeni poznavali, prenosi Grude.com.