Home Politika Razriješenja i imenovanja na Vladi ZHŽ-a

Razriješenja i imenovanja na Vladi ZHŽ-a

SHARE

U Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 22. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na sjednici Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjeni i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Zavoda za poljoprivredu Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o dopunama Odluke o utemeljenju Srednje strukovne škole Široki Brijeg; Odluku o davanju suglasnosti na Kolektivni ugovor o pravima i obvezama poslodavca i uposlenika u oblasti zdravstva u Županiji Zapadnohercegovačkoj te Odluku o davanju suglasnosti na Kolektivni ugovor o pravima i obvezama poslodavca i radnika iz djelatnosti doktora medicine i stomatologije na području Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je usvojila Godišnje izvješće o razvoju sa izvješćem o provedbi Strategije za 2018. godinu – podneseno od Ureda Vlade za europske integracije.

Također, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Upravnog vijeća Doma zdravlja Ljubuški u sastavu: Ivan Landeka, Ana Bubalo, Ankica Šaravanja, Slaven Tomić i Jure Lauc; Rješenje o imenovanju Upravnog vijeća Doma zdravlja Ljubuški u sastavu: Slaven Tomić, Ana Bubalo, Jure Lauc, Franka Bajto i Slavenka Granić; Rješenje o razrješenju privremenog Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke u sastavu: Ivan Landeka, Franka Zorić, Zdenka Jažo, Ante Sosa i Ivo Ćavar te Rješenje o imenovanju Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke u sastavu: Marija Vlašić, Ante Begić, Josip Luburić, Katica Pralas i Ivo Ćavar.