Home Zanimljivosti Massimova kći napušta RTL: “Pa na kojem poslu tog ima. Osim prostitucije….”

Massimova kći napušta RTL: “Pa na kojem poslu tog ima. Osim prostitucije….”

SHARE

Nakon godinu i pol dana provedenih na RTL-u , gdje je radila kao voditeljica  emisije Top.hr,  Mirna Savić odlazi u neke nove radne pobjede. U podužem statusu na Instagramu podijelila je najljepše trenutke iz emisije i obavijestila ih da je odradila svoju posljednju epizodu.


“Gledajući zadnji Top.hr sa mnom u ulozi voditeljice, razmišljam o tome što mi je to iskustvo donijelo…Više od svega, osmijeh na lice mi izmami kad se sjetim tih gostiju. Kad se s nekim tek upoznaš i pet minuta poslije se već zagrlite, pa na kojem poslu toga ima? Osim prostitucije, naravno”, piše kći Massima Savića u svom pozdravnom statusu.

“Glazbenici s karijerom duplo dužom od mog životnog vijeka, osobe s uspjesima koje mnogi ne bi nanizali u tri života, neizmjerno vedre i tople duše koje uljepšavaju dan svakome kome upute par riječi, a i oni pored čije inteligencije i dosjetljivosti se možeš sakriti. Kako je bilo lijepo imati priliku razgovarati s takvim ljudima! A to umiranje od smijeha kad kamere nisu upaljene…Ili kad jesu!” piše Mirna.

“Kako sam bila bolesno oduševljena kad sam ugostila Rundeka! Kako sam bila nervozna kad mi je tata došao u emisiju. Svi sveci na speed dial, pomagajte. Kako sam se naježila kad je Jacques samo krenuo pjevat u jednom trenutku.

Kako sam bila ponosna kad bi me Đani pohvalio, Dečak zafrkavao, a kad bi Lozar i Tolja došli – gušti. O Kutliću i banditima da i ne govorim!” priznala je voditeljica.

“Hvala svima koji su gledali emisiju, znam da vas ima barem sedmero plus moja baba i njezina prijateljica Marija iz doma. Emisija ostaje bez dvije spomenute najvjernije gledateljice sad kad mene više nema, ali naša Ana, pouzdano znam, ima barem dvije tetke koje će je gledat kako vodi emisiju!” napisala je Mirna,

Fanovima je poručila: “Mene pratite na instaču da ne bi sad ljudi mislili da više nisam popularna.”