Home Crna kronika Migrant iz Libije ukrao biciklo u Žitomislićima pa krenuo prema Čitluku

Migrant iz Libije ukrao biciklo u Žitomislićima pa krenuo prema Čitluku

SHARE

Za protekli vikend (u vremenskom razdoblju od 19.07-22.07.2019.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 18 prijava (na području Mostara 8, na području Konjica 3, na području Stoca , na području Čitluka 2 i na području Čapljine 4).

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirano je 14 prekršaja i to na području Mostara 8, na području Neuma 1, na području Čapljine 4 i na području Čitluka 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirane su 22 prometne nesreće i to na području Mostara 12, na području Čapljine 3, na području Konjica 2, na području Rame 1, na području Jablanice 2, na području Neuma 1 i na području  Čitluka  1 u kojima su dvije osobe  zadobile teške tjelesne ozljede i jedna osoba ozljede neutvrđenog stupnja dok je sedam osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede .

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ-a je izdvojio:

19.07.2019.godine oko 13,55 sati na parking prostoru ispred pekare „Žiko“ u mjestu Čelebići , dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali S.B.(1991) iz Sarajeva sa teretnim motornim vozilom „Iveco“ i pješak V.V.(1969) iz mjesta Ribići , općina Konjic. Pješak je zadobio teške tjelesne ozljede i prevezen je iz bolnice Konjic u bolnicu Mostar. O svemu je upoznat tužitelj a na licu mjesta izvršen je očevid.

21.07.2019.godine oko 23,35 sati  u PU Mostar obratila se Lj.D.(1939) i prijavila da je izvršena provala u kuću u mjestu Žitomislići od strane NN osobe koji je otuđio biciklo i uputio se u pravcu Čitluka. Obilaskom terena , djelatnici policije su pronašli počinitelja te je utvrđeno da se radi o migrantu iz Libije A.B.(1992) koji je lišen slobode. Upoznat Odjel krim. policije.