Home Crna kronika Danas pokop tragično stradalih brata i sestre

Danas pokop tragično stradalih brata i sestre

SHARE

Antonio Zeljko i Ivana Cigić život su izgubili u petak u popodnevnim satima od posljedica trovanja plinom do kojeg je došlo prilikom čišćenja čatrnje

ŠIROKI BRIJEG – Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević proglasio je Dan žalosti u utorak, 30. srpnja, povodom tragičnog događaja u kojem su živote nesretno izgubili brat i sestra Antonio Zeljko i Ivana Cigić.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Gradske uprave, te zgradama javnih poduzeća i ustanova kojima je osnivač Grad Široki Brijeg.

Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera, a elektronski i drugi mediji sa područja Širokog Brijega dužni su svoje programske sadržaje prilagoditi Danu žalosti.

Fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost dužni su svoje poslovanje obavljati primjereno Danu žalosti.

Antonio Zeljko i Ivana Cigić život su izgubili u petak prošlog tjedna u popodnevnim satima od posljedica trovanja plinom do kojeg je došlo prilikom čišćenja čatrnje.

Tom prilikom ozlijeđen je i Ivanin suprug Ivica Cigić, koji je primljen je na reanimaciju i anesteziju Sveučilišne Kliničke bolnice Mostar i nalazi se u stabilnom stanju. Iza nastradale Ivane ostalo je četvero maloljetne djece. Pokop tragično stradalih brata i sestre obavit će se danas. Zajednička sućut za Ivanu i Antonia je u gradskoj mrtvačnici u Širokom Brijegu od 14 do 15.30 sati. Ivana će biti pokopana na rimokatoličkom STAROM CIGIĆA GROBLJU u Dobrkovićima nakon svete mise koja će se služiti u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Širokom Brijegu u 16 sati.

Pokop Antonia će se obaviti na rimokatoličkom groblju BILI BRIG u Širokom Brijegu nakon Svete mise koja će se također služiti u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Širokom Brijegu u 16 sati.