Home Šport Bliski Schumacherov prijatelj otkrio sjajne vijesti: ‘Gledamo utrke zajedno i ne odustaje’

Bliski Schumacherov prijatelj otkrio sjajne vijesti: ‘Gledamo utrke zajedno i ne odustaje’

SHARE

Informacije o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera rijetko cure u javnost. Tog kobnog 29. prosinca 2013. na skijanju u francuskim Alpama slavni vozač je zadobio teške ozljede glave.

O njegovu stanju informacije cure na kapaljku, posljednja koja se u prosincu 2018. pojavila u medijima bila je da Michael s obitelji živi u švicarskom Glandu, da ga ne hrane na cjevčicu i kako nije prikovan za kreveta. Sada je nešto konkretnije detalje otkrio bivši šef Ferrarija i predsjednik FIA-e Jean Todt, inače veliki Schumacherov prijatelj, za Radio Monte-Carlo. Todt tvrdi da su zajedno gledali utrke Formule 1 na televiziji i da je sedmerostruki svjetski prvak ostvario ‘veliki napredak’, prenose Sportske novosti.

– Uvijek sam oprezan u takvim izjavama. Ali, gledao sam utrku zajedno s Michaelom u njegovom domu u Švicarskoj. Michael je postigao veliki napredak. O njemu se brinu jako dobro. Živi s obitelji, i dalje se bori, kao i njegovi bližnji. Mislim da mu moji posjeti pomažu zbog pozitivnih misli – dodao je Todt.

– Naravno da naše prijateljstvo neće više biti isto kao nekada. Ne možemo više komunicirati kao prije. Ali on se nastavlja boriti, kao i njegova obitelj – zaključio je Todt.