Home Crna kronika Suzana Radanović objavila ime i fotografiju osobe koju smatra krivom za smrt...

Suzana Radanović objavila ime i fotografiju osobe koju smatra krivom za smrt njenog sina Davida

SHARE

Suzana Radanović, majka stradalog Davida Dragičevića, na svom Facebook profilu objavila je potresan status kojim je direktno optužila banjalučkog inspektora Dubravka Kremenovića za ubojstvo njenog sina.

“Inspektor SUP-a Banje Luke, inače u slobodno vrijeme ubija djecu. Koliko još zločina ima na savjesti? Osobno odgovoran za ubojstvo moga Davida!!! Gorio u paklu ti i tvoje pokoljenje”, napisala je Suzana Radanović.

Istraga smrti Davida Dragičevića ni nakon godinu i tri mjeseca nije završena. Na zahtjev roditelja, Davidovo tijelo je prevezeno u Austriju gdje je sahranjen po drugi put.

Davor Dragičević je više puta za smrt svog sina direktno okrivio vrh Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske te naveo da je zataškavanje bilo u sprezi sa političarima, tačnije da ministrom MUP-a RS Draganom Lukačem i liderom SNSD-a Miloradom Dodikom.

Priča o nerazjašnjenoj smrti Davida Dragičevića i borbi njegovih roditelja i sugrađana za istinom i pravdom obišla je cijeli svijet.

Inspektor u sup BL, inace u slobodno vrijeme ubija djecu.Koliko jos zlocina ima na savjesti?Licno odgovoran za ubistvo moga Davida !!!!!!!!!!!!Gorio u paklu ti i tvoje pokoljenje

Posted by Radanovic Suzana Zoran on Utorak, 30. July 2019.