Home Društvo Bivša pjevačica grupe “Colonia” uživa u Makarskoj, a svi su oduševljeni njenom...

Bivša pjevačica grupe “Colonia” uživa u Makarskoj, a svi su oduševljeni njenom novom figurom!

SHARE

Pjevačica Indira Levak (45) sa svojim suprugom Miroslavom Levakom (44) opušta se na plaži u Makarskoj. Pjevačica se pohvalila fotografijama na svom Instagram profilu te je obožavatelje iznenadila tako što je pozirala u badiću.

– Uspori! Zastani! Guštaj! Prekrasna Makarska! Ali večeras ubacujem u petu! Vidimo se na Kačićevom trgu, a sutra svi sa mnom na Cres – napisala je Indira u opis objavljenih fotografija.

Obožavatelji pjevačice nisu se ustručavali komentirati fotografije, govoreći joj kako odlično izgleda.

– Prelijepa Slavonka – samo je jedan od komentara.

Indira je nedavno jednom objavljenom fotografijom šokirala obožavatelje, za razliku od fotografije koju je objavila u Makarskoj.

– To nije ona stara Indira, neprepoznatljiva je – nizali su se komentari… I kad se zagledate, čini se da su u pravu. Kontaktirali smo tri stručnjaka za estetsku kirurgiju koji su nam potvrdili kako je pjevačica tretirala lice botoksom.

– Kutevi obrva su podignuti i čini mi se da je malo više botoksa oko očiju i na čelu. Također u području obraza, usana i brade je dosta filera. Indira izgleda svježe, ali možda malo pretjerano iako je i ona sama tome pridonijela na ovoj slici svojom ekspresijom lica po kojoj je poznata – rekao je jedan od njih.