Home Zanimljivosti I DANAS JE MANEKENKA Dečko ju je ostavio jer se ljubila s...

I DANAS JE MANEKENKA Dečko ju je ostavio jer se ljubila s misterom Hrvatske, povezivali su je s Rakitićem, a zbog veze s drugim nogometašem bježala je od granata

SHARE

Kad je 2009. pobijedila na izboru za Miss Hrvatske, Ivani Vasilj mnogi su zamjerili to što baš i ne zna pričati hrvatski. Naime, Ivana je zapravo rođena u Njemačkoj, a u vrijeme kad je postala Miss, živjela je, kao i ostatak života, u Kölnu, gdje je studirala financije.

Ona se nije baš puno obazirala na to jer, kako je tad rekla, ponekad se zbuni, ali svi je ionako razumiju pa je to ne opterećuje.

Na hrvatskom izboru pojavila se kao Miss dijaspore. S očeve strane vuče korijene iz Međugoroja, a s majčine iz Gospića.

U to je vrijeme bila u trogodišnjoj vezi s Darijom Komljenovićem. No, on je s njom prekinuo nakon što su u javnost izašle fotografije iz jednog zagrebačkog kluba na kojima se Ivana ljubila s tada aktualnim Misterom Hrvatske Brunom Oreškovićem, ali i njegovom prijateljicom.

Ivana je izjavila kako ju je dečko ostavio preko telefona zbog toga, ali i da su fotografije “krivo interpretirane” te da nije osoba koja bi ljubila druge dok je u vezi.

Damir Glibušić/Cropix

Damir Glibušić/Cropix

“Nikad nismo bili u vezi, samo smo prijatelji, a fotografije su pogrešno protumačene”, rekla je o Bruni Oreškoviću, a s obzirom na to da se ljubila s njegovom prijateljicom, objasnila je da nema biseksualne sklonosti.

Rekla je i kako voli sportske tipove, a to se vidjelo i po tome što su ju kasnije povezivali s nogometašem Ivanom Rakitićem, što ona nije ni potvrdila ni demantirala.

“Nisam u vezi s Ivanom Rakitićem niti sam ikada rekla da jesam. Novinari su me nazvali i rekli da su nas vidjeli zajedno, nakon čega su me odmah pitali poznajem li ga. Pa sasvim je jasno da sam odgovorila: Ako ste nas vidjeli zajedno, sami zaključite poznajem li ga”, izjavila je.

Sandra Šimunović/Cropix

Sandra Šimunović/Cropix

Kasnije je bila u vezi s nogometašem Ivanom Ćosićem, s kojim je nekoliko mjeseci živjela u Izraelu, gdje je on imao angažman. No, bilo im je jako stresno zbog raketnih napada u pojasu Gaze pa danima nisu izlazili iz kuće jer su bježali od granata.

Ipak, sreću je pronašla s Nijemcem Marcusom Lercheom, s kojim je prije dvije godine dobila sina. S poduzetnikom živi u Essen, a još se bavi manekenstvom.

Na njezinoj internetskoj stranici napisala je kako joj modeling “nije samo posao, nego strast”, piše 100posto.hr