Home Politika Promijenio ime u Milan Bandić i ide u trku za Pantovčak, ako...

Promijenio ime u Milan Bandić i ide u trku za Pantovčak, ako se dovoljno Bandićevih glasača “zezne”…

SHARE

Ministarstvo prave donijelo je rješenje prema kojemu Dario Juričan nije obmanuo javnost predstavljajući se kao Milan Bandić. Odbilo je žalbu Gradskog ureda za opću upravu i Juričanu izdalo potvrdu da smije promijeniti ime u Milan Bandić.

On s tim imenom ide u trku za Pantovčak, jer kaže – želi korumpirati zemlju, javlja HRT.

-Ja sam legalni korisnik imena Milan Bandić, jer sam regulirao svoj status u Matici rođenih i u policiji. Lišen stranačkih okova, kao feniks, kao ptica – kandidiram se za predsjednika RH. Običan sam čovjek koji se bori za malog korumpiranog čovjeka. Želim korumpirati Hrvatsku i želim da to bude zajednočka platforma svih Hrvata, izjavio je Milan Bandić/Dario Juričan. Budućnost Hrvatske nije kopanje ideoloških rovova, nego je u korupciji.

Točke njegovog programa su kazao je – “formiranje Ministarstva korupcije, da sjedište tog ministarstva bude Pantovčak, transformacija Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa u Povjerenstvo za spajanje interesa te transformacija USKOK-a u Odjel za propagandu korupcije”.

“Korupcija će postati državna religija, a Hrvatsku ću proglasiti ISKOK-om, Isključivim koruptivnim pojasom”, rekao je, piše Ero.tel.