Home Crna kronika Ovo je mjesto gdje je nađena ubijena djevojka u Ljubuškom

Ovo je mjesto gdje je nađena ubijena djevojka u Ljubuškom

SHARE

Tijelo nesretne djevojke pronađeno je u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog, točno ispod vijadukta autoceste A1 koja vodi prema Bijači, piše Avaz.

Obdukcijski nalaz

Najzanimljivije je to da na mjestu pronalaska tijela nije pronađen nijedan trag krvi, iako je nesretna Bijedić zadobila više udaraca, kako je to pokazala i obdukcija.

Tijekom srijede istražitelji su na stolu imali obdukcijiski nalaz, koji je pokazao da je djevojka brutalno pretučena tupim tvrdim predmetom, a potvrđeni su i tragovi davljenja. Ono što ledi krv u žilama jeste činjenica da je nesuđena brucošica bila još živa kada ju je ubojica bacio u rijeku.

Na mjestu gdje je pronađena Lana, nema tragova krvi

Avazova ekipa je jučer je ponovno posjetila Studence, gdje su pronašli točno mjesto na kojem je Lana pronađena mrtva.

Tijelo je uočio ribar koji tu svaku večer peca. Iz izvora bliskih istrazi doznaje se da mještanin u prvi mah nije bio siguran da se radi o ljudskom tijelu. Djevojka se nalazila na dubini od jednog metra. Licem je bila okrenuta ka vodi, dok joj je preko glave bila navučena kapuljača od dukserice.

Tek kada je spazio da joj desna noga viri iz vode, dok je lijeva bila potpuno potopljena, čovjek se prestravio shvativši da se radi o ljudskom tijelu.

Božjak sumnjiv

Istražitelji iznova obilaze širi lokalitet, ali za sada ne mogu pronaći mjesto na kojem je djevojka ubijena.

Među sumnjivim mjestima je kupalište Božjak, na kojem je Lana često boravila tijekom ljeta s prijateljicama i majkom Ninom, koja je to i potvrdila u svom nedavnom statusu na Facebooku.

Točno mjesto gdje je uočeno Lanino tijelo

U istražiteljskom timu formirana je posebna grupa koja će ponovno analizirati snimke izuzete s videonadzora brojnih objekata kako bi razriješili enigmu Laninog kretanja od mjesta Trebižat, kako su to kamere zabilježile, do Studenaca i pronalaska bilo kakvog traga koji će ih odvesti do njenog ubojice.

Obećanje Tužiteljstva

Iz Tužiteljstva ŽZH u srijedu su ponovili kako do daljnjega neće davati izjave, odnosno, informacije o slučaju Lane Bijedić.

Osobno jamčim da će se ovaj slučaj razriješiti. Dobronamjerno savjetujem onome tko ima veze sa slučajem da ode u policiju i sam se prijavi, kazao je ranije Josip Aničić, jedan od tužitelja na ovom slučaju.

Izvor: Ljportal.com