Home Crna kronika U Grudama muškarac ‘pao’ s četiri tone mandarina, a u Posušju žena...

U Grudama muškarac ‘pao’ s četiri tone mandarina, a u Posušju žena sa 60 kg duhana i 9 000 komada punjenih filter cigareta

SHARE

Mješovita ophodnja službenika Postrojbe granične policije Gorica i Policijske postaje Vrgorac Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske u četvrtak je spriječila nezakonit promet četiri tone mandarina bez dokumentacije o podrijetlu robe.

Mandarine su otkrivene tijekom granične kontrole teretnog motornog vozila Iveco, hrvatskih nacionalnih oznaka, u mjestu Jabuka – Grude. Vozilom je upravljao I. L. (1985.), državljanin BiH.

Istoga dana, službenici ove postrojbe su, u suradnji sa službenicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH, spriječili nezakonit promet 60 kilograma rezanog duhana i 9 000 komada punjenih filter cigareta.

Otkriveni su graničnom kontrolom Renaulta, bh. nacionalnih oznaka, u graničnom pojasu na području Posušja. Vozilom je upravljala Ž. K. (1998.), državljanka BiH, koja nije posjedovala dokumentaciju o podrijetlu robe. Rad na ovim slučajevima nastavili su službenici Tima za sprječavanje krijumčarenja UNOBiH, priopćeno je iz Granične policije BiH, piše Ero.tel