Home Crna kronika PRESUDA ZA ZLOČIN KOJI JE POTRESAO BiH: Konobarici 13 godina zatvora za...

PRESUDA ZA ZLOČIN KOJI JE POTRESAO BiH: Konobarici 13 godina zatvora za ubojstvo gazde

SHARE

Vijeće Županijskog suda u Novom Travniku, kojim je predsjedavao sudac Darmin Avdić, jučer je izreklo nepravosnažnu presudu kojom je Sanja Đonlić zvana Žuta osuđena na 13 godina zatvora za ubojstvo Huse Tahirovića.

Prema navodima iz presude, Sanja Đonlić je 13. siječnja ove godine u ugostiteljskom objektu „Astor“ u Travniku, gdje je radila kao konobarica, u svađi i naguravanju s gazdom Husom Tahirovićem, sa šanka dohvatila nož i zarila mu ga u lijevu stranu grudnog koša.

Nakon toga je napustila objekt, ostavivši ranjenog Tahirovića da iskrvari.

Sanji Đonlić produžen je pritvor do upućivanja na izdržavanje izrečene kazne zatvora, o čemu će sud sačiniti posebnu odluku.

Sud je, također, donio odluku kojom se Sanja Đonlić obavezuje oštećenima Adisu Tahiroviću i Adisi Tahirović na ime duševne boli kao nematerijalne štete zbog smrti roditelja isplatiti iznos od po 20.000 KM, a oštećenoj Emi Tahirović, također na ime duševne boli kao nematerijalne štete zbog smrti supružnika iznos od 20.000 KM. U preostalom dijelu postavljenih imovinskopravnih zahtjeva oštećeni se upućuju na parnični postupak, prenosi Avaz.