Home Šport Procurio mail koji je Niko Kovač poslao nakon što je dobio otkaz,...

Procurio mail koji je Niko Kovač poslao nakon što je dobio otkaz, evo što piše

SHARE

Niko Kovač od nedjelje navečer nije trener Bayerna, a presudio mu je neugodni poraz od Eintrachta (5:1). Bivši hrvatski izbornik nakon otkaza poslao je mail zaposlenicima Bayerna u kojem je potpisao sebe i brata Roberta koji mu je bio pomoćnik, piše Vecernji list.

Kovač ovaj mail nije poslao igračima nego samo zaposlenicima, a što u njemu piše otkrio je njemački Bild.

“Dragi Bayernovi zaposlenici, sigurno ste čuli da više nismo trener/pomoćni trener kluba. Oproštaj s više od 1000 kolega bio bi težak, a želimo i pustiti momčad da se u miru pripremi za dvije bitne utakmice protiv Olympiakosa i Borussije. Zbog toga vam se obraćamo mailom. Hvala vam od srca. Svi ste nas toplo dočekali, uvijek bili tu za nas kad smo trebali pomoć i uvijek nas podržavali. Hvala za sve naše razgovore. Nikad nećemo zaboraviti osvajanje lige, kupa i superkupa. Želimo vam sve najbolje, kao i cijelom klubu. Naravno da ostajemo navijači Bayerna. Sve najbolje i pozdrav.”

A na situaciju u klubu još se jednom osvrnuo predsjednik Uli Hoeneß.

-Ne znam što će se dogoditi u idućim tjednima, ali to nam nije ni toliko važno. Moramo se zbrojiti i vidjeti kako dalje – rekao je Hoeneß i dodao:

-Uvijek smo imali dobar odnos s Nikom i odluka o razlazu je bila zajednička. Nema nikakvog prljavog rublja. Danas sam preko telefona razgovarao s njim i dobro se osjeća. Čini mi se da mu je ogroman pritisak pao s leđa.