Home Zanimljivosti Severina progovorila o eksplicitnima snimkama: Prije godinu sam doznala tko je objavio...

Severina progovorila o eksplicitnima snimkama: Prije godinu sam doznala tko je objavio video

SHARE

Život, generalno, kažnjava sve nas. Neke pravedno, neke ne. Ali, s vremenske distance, uspjela sam se izdignuti iznad svega što mi se tad dogodilo. To je bila vrlo ružna stvar, koju je iz gluposti i zlobe napravila jedna osoba. 

Znam tko je, doznala sam prošle godine, rekla je pjevačica Severina Kojić (47) aludirajući na eksplicitne snimke nje i poduzetnika Milana Lučića. U intervjuu za Novosti.rs povodom njenog koncerta u Beogradu Severina se prisjetila tih teških trenutaka.

Podršku joj je tad, tvrdi Kojić, pružio pokojni velikan hrvatske glazbe Arsen Dedić.

Kad prođete javno sramoćenje, onda se, htjeli ili ne, morate naučiti izboriti s tim. U jednom trenutku me nazvao Arsen, jer smo bili bliski, i rekao mi: “Kolegice, čujem da vam je izašao neki film, ali da nema glazbu pa se preporučujem, jer ja sam filmski kompozitor.” To je bilo predivno, rekla je Seve.

Podsjećamo, cijela afera u vezi sa Severininim eksplicitnim snimkama s broda buknula je 2004. godine.

Urednik portala Index.hr Matija Babić objavio je vruće kadrove na tom portalu uz naslov “Ljudi, imamo pornić sa Severinom”.

Za objavljivanje Severininog uratka protiv njene volje Index je poslije morao platiti 200.000 kuna, plus troškove parnice, te se pjevačici ispričati u pet dnevnih novina. No, između svih onih koji su na internetu virili u njenu najdublju intimu, bili su i sudac, odvjetnici te zapisničar. Oni su na to bili primorani, jer je na sudu trebalo utvrditi tko je autor snimke.

Ne znam što je mislila, ali je stoički odgledala video. I sudac ga je morao gledati u cijelosti pa je na kraju diktirao zapisničaru: “Čuli su se uobičajeni ženski zvukovi…”Meni to nije bilo ni zanimljivo pa sam samo čekao da prođe, ispričao je jedan od sudionika suđenja od prije 15 godina.

Fotografije i snimke su se, pisalo se u vrijeme skandala, rado gledali i među zastupnicima u Saboru, a u samo tri dana od objave snimku je na internetu pretražilo milijun ljudi.