Home Zanimljivosti Martina tvrdi da nije vrijeđala ‘ljubuške babe’

Martina tvrdi da nije vrijeđala ‘ljubuške babe’

SHARE

‘Dream Team Babe’ skupina je umirovljenica iz Ljubuškog koje su šarmom, talentom i energijom oduševile žiri Supertalenta u audicijskoj emisiji. Zlatni gumb stisnuo im je Davor Bilman (42), čime su one ušle direktno u daljnje natjecanje.

U nedjelju navečer nastupile su u prvoj emisiji uživo ‘Supertalenta’, a žiri im je pohvalio kostime i frizure. Ipak, Martina Tomčić (44) nije imala samo riječi hvale. Rekla im je da im je novi nastup bio lošiji od audicijskog, a baka Nada Lauc se uvrijedila.

Martina, kćeri, ostarjet ćeš i ti – rekla joj je, a Martina se ogradila da nije vrijeđala godine nego nastup.

Gledatelji su članici žirija zamjerili ponašanje prema ‘Dream Team Babama’. ”Niste trebali onako reći za bake. Ipak su one starije žene” napisali su joj pratitelji na društvenim mrežama.

Martina se upitala treba li ona, i može li, zažmiriti na jedno oko i uho što se tiče ocjena.

Pjesme ‘Dream Team Babi’ čine repertoar od starih napjeva ljubuškog kraja, pjesama koje su njihove bake pjevale njima, ali i pjesama koje je napisala Nada Lauc, prenosi 24 sata.hr.

”Mi još nismo došle k sebi, a naše obitelji samo su pričale kad će to biti na televiziji da oni vide što su babe napravile. Sam sebi ne vjeruješ, gledaš što se događa… Ja sam stvarno bila u šoku kad su počele padati zlatne zvjezdice, mislila sam da sam umrla i gotovo”, rekla je Nada nakon što je dobila zlatni gumb.

Davoru Bilmanu bake su se sviđale i sinoć i nije požalio što im je na audiciji dao zlatni gumb.

Nakon što je prva emisija uživo završila, Bilman se družio s bakicama i okinuli su zajednički selfie.

Sliku je Bilman postavio na Instagram, a u opisu je jasno kazao što misli o bakicama.