Home Zanimljivosti Bake iz Ljubuškog i dalje ljute na Martinu

Bake iz Ljubuškog i dalje ljute na Martinu

SHARE

U prvoj emisiji uživo showa ‘Supertalent’ nastupile su Dream Team Babe iz Ljubuškog koje su imale verbalni okršaj sa članicom žirija Martinom Tomčić (44), koja nije bila zadovoljna nastupom.

– Kako da vam sad kažem ono što bih trebala reći, a da ostanem unutar granica svog kućnog odgoja. Ovo je simpatično i ovo je na nivou audicijske emisije, no kad dođemo do livea, nije fer da na jedne kandidate oduzimamo ovoliko minutaže. Ovo je bilo mnogo lošije nego na audicijskom dijelu – rekla im je Martina.

Nada Lauc, koja je u toj grupi, imala je spreman odgovor.

– Moja Martina, ‘ćeri moja, ostarjet ćeš i ti – rekla je. Dream Team Babe nisu prošle u daljnje natjecanje.

Nada Lauc je za Večernji list komentirala situaciju.

– Martina je to što je, a mi smo to što jesmo, odradile smo svoj posao kako smo zamislile, a to možda na kraju nije ispalo kako treba zbog nekih drugih stvari, ali Martina nam nije to trebala reći – rekla je Nada. Svjesna je da je izvedba mogla biti bolja i, kako kaže, nije im bio cilj proći u sljedeći krug natjecanja.

– U svakom slučaju Martina nam nije trebala uputiti takve riječi i trebala je biti blaža. To joj zamjeram i to sam joj i rekla. Bila je to za nas mala neugodnost, ali živimo dalje – zaključila je.