Home Crna kronika INCIDENT U HERCEGOVINI Šakama gurnuo zamjenika načelnika: “Političke prevarante treba tući”

INCIDENT U HERCEGOVINI Šakama gurnuo zamjenika načelnika: “Političke prevarante treba tući”

SHARE

Vijećnik Radikalne stranke “Doktor Vojislav Šešelj”, Dražen Dunđer prošlog je četvrtka u Skupštini opštine Bileća, fizički i verbalno napao zamjenika načelnika općine Bileća Milorada Radovića, nakon čega je ovaj završio u Bolnici Trebinje.

Radović kaže da ga je Dunđer sa obje šake udario u grudi, da ne padne spriječio je zid iza njegovih leđa.

Liječnik u trebinjskoj Bolnici je dijagnosticirao da je nakon napada imao visok tlak.

“Dobio sam neke lijekove, ali ni sam ne znam koje iz jednostavnog razloga što ni sada nisam u potpunosti došao sebi, jer me je sve ovo iznenadilo i zaprepastilo”, kazao je nakon pregleda Radović.

Kaže da je Dunđer na njega galamio, neprimjereno se izražavao, a sve zbog toga što je u pozadini isključivo politika.

“Iza svega, u stvari, stoji moja namjera da se na idućim izborima kandidiram za načelnika općine Bileća, što je za njega, izgleda, bio jedini problem, pa je zbog toga  udario u mene sa obje šake u grudi, a ja sam leđima udario o zid kancelarije”, nastavlja Radović.

On se nije začudio što je Dunđer normalno ušao u njegov kabinet, jer se, kako kaže, znaju odavno i odavno su kumovi, što je u maloj Bileći svima poznato.

“Znamo se odavno, stotinu godina smo dobri i, mada nismo osobni kumovi, naše su  obitelji kumovske od davnina, što je poznato svima u Bileći, tako da u ovom napadu nema ništa osobno, već je u pitanju isključivo politička pozadina”, dodaje Radović.

Dražen Dunđer u petak je za medije ustvrdio, međutim, da su sve to neistine, kao što je, kako kaže, neistinita i priča Milorada Radovića da je on s njim stari prijatelj i da su njihove obitelji kumovske.

“Nikada mi prijatelji nismo bili. To što je Radović rekao, sve su to netočne izjave, a političke prevarante treba tući”, rekao je Dunđer, piše Saransak.com.