Home Crna kronika Poginuo mladi glazbenik

Poginuo mladi glazbenik

SHARE

Nemanja Nikolić (22), glazbenik iz sela Grivac kod Knića, poginuo je u noći između subote i nedjelje u Mrčajevcima u okolini Čačka.

Teška nesreća se dogodila kada se u Nikolića, koji je upravljao “jugom”, direktno zakucao vozač „audija“ koji je prešao iz suprotne trake.

– Prvi rezultati istrage ukazuju da je nesreću skrivio vozač „audija“, koji je iz zasad nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario u “jugo” koji mu je dolazio u susret. Od siline udara, “jugo” je bio u potpunosti smrskan, a mladi bubnjar je ostao na mjestu mrtav. Liječnici su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt – kazao je dobro obaviješten izvor sprskim medijima.

Ovaj izvor kaže kako je na očevidu utvrđeno da je vozač „audija“ bio pod utjecajem alkohola.

– Ispostavilo se da ga je patrola policije isključila iz prometa zbog vožnje u pijanom stanju sat vremena prije nesreće. Protiv njega će biti podneta kaznena prijava– dodaje izvor.

Stradali Nikolić bio je glazbenik, a vijest o njegovoj pogibiji uznemirila je gotovo čitav Knić. Na društvenim mrežama brojni prijatelji i rođaci se opraštaju od njega potresnim riječima i porukama, piše Srpska.info