Home Politika Poruka hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović javnosti: A sada ih pobijedimo!

Poruka hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović javnosti: A sada ih pobijedimo!

SHARE

Aktualna predsjednica Republike Hrvatske i predsjednička kandidatkinja na predstojećim predsjedničkim izborima Kolinda Grabar-Kitarović predala je u utorak točno u podne Državnom izbornom povjerenstvu (DIP-u) svoje potpise.

Predsjednica je predala potpise u društvu premijera i čelnika HDZ-a Andreja Plenkovića. Prisutni su bili i Milijan Brkić, Željko Reiner, Darko Horvat, Gordan Grlić-Radman, šef stožera Ivan Anušić, predsjednik Sabora Gordan Jandroković i velik broj ministara piše Direktno.hr

“Skupili smo 231.652 potpisa. Zahvaljujem svima koji su dali potpise, bilo da su članovi HDZ-a, volonteri ili građani koji su dali potpise”, rekla je predsjednica, vidno zadovoljna, prilikom predaje kutija s potpisima u Hrvatskom saboru.

Svoje je zadovoljstvo i sigurnost u osvajanje još jednog petogodišnjeg mandata na Pantovčaku kasnije potvrdila i svojom objavom na službenom Facebooku, koju prenosimo u cijelosti.

”A SADA IH POBIJEDIMO!

Prvi smo prikupili 10000 potpisa, a potom smo se družili, razgovarali, da bismo danas predali više od 230000 potpisa – najviše od svih kandidata, u inat svima onima koji me napadaju, koji napadaju – vas.

Zato ću ih s posebnim zadovoljstvom pobijediti. 😎

Za vas.

S vama, za vas, za Domovinu – u pobjedu!

Vaša Kolinda

#HrvatskaZNA #JerVjerujemuVas