Home Šport David Mandić oženio Anu Soldo

David Mandić oženio Anu Soldo

SHARE

Oženio se hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić. Mostarka Ana Soldo postala je gospođa Mandić nakon dvije i pol godine veze.

Plan je bio ostaviti vjenčanje za 2020. prije Olimpijskih igara, ali malo su požurili.

Dečko koji se godinama kalio u ljubuškom Izviđaču sada je standardni reprezentativac Hrvatske i neprikosnoven u redovima PPD-a Zagreb kojemu ove sezone ne cvijeta cvijeće.

U šestom izboru za najboljeg mladog igrača svijeta Mandić je izabran za najbolje mlado lijevo krilo te je iza sebe ostavio dvojac iz PSG-a Dylana Nahija i Adama Keitu, dok je Jaime Fernandez iz Ademar Leona četvrti. Odlučio je tako poznati Handball Planet ovoga ljeta.

David se iskazao i sjajnim igrama na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj gdje je, uz iskusnog Štrleka, stasao u nezamjenjivo krilo “kauboja”, a puna usta hvale o mladom Hercegovcu imao i izbornik Lino Červar koji mu je zbog obrane više vjerovao nego Štrleku na prošlom Svjetskom prvenstvu.

U Grazu bi trebao biti neprikosnoveni broj jedan na lijevom krilu,…

– Jako sam ponosan što igrao uz takvog igrača. Tako dobrog momka kao što je on nikad nisam upoznao. Cimeri smo, puno pričamo, pomaže mi. Prije pet godina sam jednom bio u Kielceu dok je on tamo igrao, s Izviđačem mladom momčadi, slikali smo se i tu sliku čuvam i danas – govorio je ranije Mandić o Štrleku.

Autor: Ante Buškulić/24sata.hr