Home Život Nabavljena još jedna doza spasonosnog lijeka za Mladenku Ćorić

Nabavljena još jedna doza spasonosnog lijeka za Mladenku Ćorić

SHARE

Zahvaljujući dobrim ljudima koji su spremni pomoći, osigurana su sredstva i kupljenja je još jedna doza lijekova za Mladenku Ćorić. Podsjećamo, njoj je dijagnosticirana je bolest motornog neurona. Kod bolesti motornog neurona dolazi do progresivne degeneracije živaca u mozgu i leđnoj moždini koji upravljaju aktivnošću mišića, što izaziva slabost i propadanje mišića, a jedina terapija koja možda može pomoći je izuzetno skupa, piše Pogled.ba.

-Ovu turu lijekova smo nabavili u Švicarskoj i plaćena je 5448 švicarskih franaka. Želimo o tome informirati javnost kako bi se zahvalili svim ljudima koji su pomogli, ali i kako bi javnost podnijeli račun za ono što radimo. Osjećamo veliku dužnost da to učinimo jer biti jedna fening ne smije biti potrošen u druge svrhe osim u Mladenkino liječenje – rekao je za Pogled.ba njezin muž Mario Ćorić.

Dodao je kako su ovome dijelu humanitarne akcije uvelike doprinijele žene iz Dragičine kod Čitluka koje su za humanitarnoj večeri za Mladenkino liječenje prikupile 6000 maraka.

-Inače, roditelji od Mladenke su iz Dragičine i zaista im se želimo zahvaliti na financijskoj i svakoj drugoj potpori koju su nam pružili tijekom ove životne borbe. Mladenka će sigurno još trebati nekoliko doza ovoga lijeka i nadam se kako ćemo i dalje imati potporu javnosti kako bi mogli podmiriti troškove liječenja i onoga što je pred nama – govori nam Mario Ćorić.

Inače, pozivom na broj 092 890 833 donirate dvije marke za liječenje Mladenke Ćorić i pozivamo još jednom sve one koji mogu na jednim pozivom pomognu daljnje liječenje ove žene.