Home Društvo AGAPE Udruga mladih iz Ljubuškog građanima priuštila tjedan zabave

AGAPE Udruga mladih iz Ljubuškog građanima priuštila tjedan zabave

SHARE

Udruga mladih „Agape“ Ljubušacima je priuštila tjedan dana dobre zabave uz glazbu i domaće delicije.

Božićni sajam koji su organizirali, kao i dosad, okupio je brojne posjetitelje i glazbene izvođače, a njihov doprinos ovoj manifestaciji je nemjerljiv, piše Dnevni list.

Naime, glazbenici za svoje nastupe nisu tražili novčanu naknadu, a oni koji su uživali u njihovim izvedbama potrudili su da daju skromne priloge i pokažu veliko srce prema potrebitim sugrađanima. To i jest bio cilj sajma – prikupiti novčana sredstva i potrepštine koje će stići na adrese socijalno ugroženih Ljubušaka.

U svom naumu Agapeovci su uspjeli. Svaka sajamska večer bila je dobro posjećena. Po simboličnim cijenama prodavali su hranu i piće, a posjetitelji su imali prigodu kupiti i raznolike rukotvorine, ali i pokoji primjerak zanimljivih knjiga.

Tek ih sad, poslije sajma, čeka velik posao. Valja podijeliti pakete koje su pripremili i to učiniti što prije kako bi svaka potrebita obitelj osjetila duh blagdana i da nije zaboravljena.

„Sve je proteklo prema očekivanjima, a najviše nas raduje to što se, kada je riječ o ovom projektu, iz godine u godinu osjeti velik napredak. Sada nam slijedi nekoliko dana odmora uz naše obitelji kojima dugujemo zahvalu zbog čestih izostanaka, a sve u cilju kako bi naš humani cilj bio ispunjen“, kazao je za naš list Ivan Mlinarević, predsjednik Udruge mladih „Agape“.

Točni podaci o tome koliko je novčanih sredstava prikupljeno i kako je protekla humanitarna akcija „Reakcija“ bit će poznati uskoro.