Home Politika Bernardić se sinoć rasplakao

Bernardić se sinoć rasplakao

SHARE

Šef SDP-a Davor Bernardić obratio se okupljenima u Tvornici kulture, SDP-ovom stožeru nakon što je postalo jasno da je Zoran Milanović novi predjednik Republike Hrvatske.

“Neizmjerno sam sretan, želim zahvaliti. Hvala vam, rekao je Bernardić nakon čega su mu okupljeni počeli pjevati ‘Happy birthday’”.

Bernardić se u tom trenutku rasplakao.

Zahvalio je svima koji su izabrali nadu umjesto straha, budućnost umjesto povijesti, normalnu Hrvatsku umjesto Hrvatske podjela.

“Vi ste dio bolje i uspješnije Hrvatske. Ponosan sam jer je ovo pobjeda Milanovića, SDP-a i partnera. Vidim pobjednike, zajedništvo i snagu i ponosan sam jer pripadam ovoj velikoj obitelji u službi čovjeka, slobode, jednakosti, pravednosti. Ovo je posebno lijep trenutak u mom životu, i ponosan sam na vas, na građane naše zemlje, na Hrvatsku i novog predsjednika.”

“Siguran sam da će pod njegovim vodstvom Hrvatska napraviti zaokret prema normalnom, pravednijem, boljem. Građani su pokazali put kojim žele da Hrvatska krene – put nužnih promjena. Pokazali smo da možemo i pokazat ćemo opet. Naša vizija Hrvatske je drugačija, stvaramo novu politiku -politiku hrabrosti, iskrenosti i povjerenja. Hrvatska mora postati ponosna zemlja, gospodarski prosperitetna i socijalno osjetljiva.”

“Strah od promjene je poražen, Hrvatska je uspjela. Tko je zaslužan? Vi! Građani naše zemlje, koji su dali svoj glas za promjene, a SDP je opet prepoznat kao snaga koja može predstavljati naše građane”, poručio je Bernardić, piše Narod.hr