Home Crna kronika Komšiću potvrđena kazna od 25 godina zatvora

Komšiću potvrđena kazna od 25 godina zatvora

SHARE

Davidu Komšiću (22) potvrđena je kazna od 25 godina zatvora odlukom vijeća Vrhovnog suda u trećem stupnju, doznaje Jutarnji list.

Pravomoćna presuda za ubojstvo 18-godišnje Kristine Krupljan s Vrhovnog suda još nije otpremljena strankama jer tek mora proći sve interne procedure, ali doznajemo je da je odluka donesena istog dana kada se održala i sjednica trećestupanjskog vijeća, 9. prosinca.

Vijeće je, doznajemo, smatralo da je kazna od 25 godina zatvora dovoljna za 22-godišnjeg Komšića koji je svojoj bivšoj djevojci nožem zadao ukupno 88 ubodno-reznih rana u Opelu Astri 17. veljače 2017. godine na parkiralištu u Ulici svetog Josipa Radnika 16 na zagrebačkoj Volovčici oko 21.30 sati, praktički pred zgradom u kojoj je živjela s majkom i bakom. Tako velik broj ubodno-reznih rana zadao joj je nakon što su se vratili iz zajedničkog izlaska i kad mu je Kristina priopćila da prekida vezu s njim jer je zatrudnjela s drugim muškarcem. Zatim je odbacio nož, presvukao se, otišao najprije kući, a onda s ocem otišao na policiju.