Home Zanimljivosti Video koji je oduševio milijune: Dečko izveo curu u kino, a onda...

Video koji je oduševio milijune: Dečko izveo curu u kino, a onda je iz platna ispao prsten…

SHARE
Video čarobne prosidbe u Americi, koji je nedavno osvanuo na Redditu, svakako podiže letvicu kreativnosti na sasvim novu razinu.

Posljednjih šest meseci radio sam na animaciji moje djevojke i sebe u njezinu omiljenom crtanom filmu “Uspavana ljepotica”. Uz pomoć prijatelja zaprosio sam je u kinu, ispred mnogo ljudi, napisao je dečko uz video koji oduševio milijune ljudi širom svijeta, prenosi Magazin.hr.

Dečko je, naime, stavio svoj lik i lik svoje djevojke umjesto likova iz crtanoga filma, a ona je ispočetka bila vrlo zbunjena i nije znala o čemu je riječ. Nakon što je shvatila poantu, momak je kleknuo ispred nje s prstenom u ruci, koji je “izletio” iz platna, a nakon što je ona izgovorila “da”, animacija se završila zatvorenom knjigom ispod koje je pisalo:Ovo je početak.

 

U publici su sjedili njihovi prijatelji i obitelj, koje buduća mladenka prije toga nije primijetila. Ova prosidba će zasigurno ostati upamćena, ne samo kod budućih mladenaca, već i u cijelome svijetu.

“For the past six months I've been animating my girlfriend and myself into her favorite movie, Sleeping Beauty. With the help of some local redditors, I popped the question in a ‘crowded’ movie theater…”.http://rddt.co/ImUw50xRFFu via r/videos

Posted by Reddit on Četvrtak, 9. Januar 2020.