Home Šport Veliki i u pobjedi: Evo što su Hrvati napravili nakon što su...

Veliki i u pobjedi: Evo što su Hrvati napravili nakon što su sredili Nijemce

SHARE

U pobjedi se ne uzvisi, a u porazu ne ponizi, kaže jedna poslovica. Hrvatska je prošle godine na SP-u izgubila od Njemačke i ostala bez borbe za odličja, ali zato su naši rukometaši pokazali gospodske manire i počistili svlačionicu nakon utakmice. Godinu dana kasnije, Hrvatska je pobijedila Njemačku, a svlačionica je i ovaj put blistala kao da ni nitko nije bio u njoj!

Fantastični ‘Kauboji’ ovaj put su srušili Nijemce 25-24 za polufinale Eura. Naravno, proslavili su to u svlačionici pjesmom i suzama radosnicama, ali samo sat vremena kasnije počistili su je kao da ništa nije ni bilo.

– Čistite li i po kućama – komentirali su mu fanovi na Instagramu, a drugi je dodao:

– Tako ste počistili i Nijemce.

Polufinale je velika stvar, ali naši rukometaši pokazali su kako se ponaša gospoda. I u porazu, i u pobjedi.

Naravno, svaka reprezentacija ima dobrog duha svlačionice, a to je definitivno fizioterapeut Damir Kajba. Uvijek nasmijan i duhovit, a uz to pazi na igrače i njihovo zdravlje.

– Najzahtjevniji dio dana je navečer poslije utakmice. U četiri sata uspijemo obraditi cijelu momčad, a to je 12 do 16 igrača koji su najviše potrošeni – rekao je Kajba za RTL.

Fizioterapeut reprezentacije i PPD Zagreba uoči skoro svake utakmice objavi i poneki video, a nedavno je postao i influencer što je nasmijalo naše rukometaše.

Atmosfera u reprezentaciji je sjajna, a ovakve stvari samo daju dodatnu dimenziju svemu tome. Svlačionica je i ovaj put ostala čista, a takva će nas dočekati i u ponedjeljak od 16 sati kada ‘Kauboji’ igraju protiv Češke, pišu 24sata.

Dnevnik.ba