Home Društvo Iva Alilović se pohvalila: Mirko nije pod stresom

Iva Alilović se pohvalila: Mirko nije pod stresom

SHARE

Iva Alilović (35), supruga bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca Mirka Alilovića (34), rijetko se pojavljuje u javnosti, ali svojim objavama na društvenoj mreži često privuče pozornost. Atraktivna Zagrepčanka nedavno je objavila šaljiv članak iz slovenskih medija o ženskim grudima koje su muškarcima dobre za suzbijanje stresa.

– Onda moj Mirko nije nikada u stresu, kakve ‘joške’ kući ima – komentirala je Iva.

 

Objavom je nasmijala svoje prijatelje, a za Mirkov komentar ostali su zakinuti, s obzirom da nije aktivan na društvenim mrežama.

Foto: Privatni album

Iva i Mirko upoznali su se u Zagrebu, a ona je ostala trudna nakon godinu dana veze. Par se vjenčao u travnju 2011. u zagrebačkoj staroj gradskoj vijećnici, a veliko svadbeno slavlje imali su mjesec dana kasnije u Ljubuškom u Hercegovini. Imaju sinove Matu (5), Ivana (7) i Antu (1).

Foto: Privatni album

– Volim djecu i obitelji s puno djece. Zaista imam sreću što imam divnog muža, najbolji je tata i suprug. Brižan, pažljiv i potpuno posvećen obitelji – rekla je nedavno Iva.

Foto: Privatni album

Početkom siječnja pohvalila se kako je upoznala bogatašicu Tamaru Ecclestone (35) u Dubaiju.

– S najljepšom sam ženom na planeti. Obožavam ju – napisala je rukometaševa supruga ispod fotografije na kojoj pozira s kćerkom bivšeg šefa Formule 1, Bernieja Ecclestonea (89).

Foto: Privatni album