Home Crna kronika Pljačka u centru Banja Luke: Uperili mu pištolj u glavu i ukrali...

Pljačka u centru Banja Luke: Uperili mu pištolj u glavu i ukrali 20.000 KM

SHARE

Policija traga za dvojicom razbojnika koji su opljačkali radnika jednog privatnog poduzeća u strogom centru Banja Luke i ukrali mu 20.000 KM, saznaje Srpskainfo.

Prema njihovim riječima, naoružani i maskirani razbojnici opljačkali su radnika ispred ulaza u banku u ulici Milana Tepića.

Razbojnici su se dovezli motorom pred banku i sačekali da radnik izađe iz službenog vozila. U trenutku kada je nesretni čovjek izašao iz automobila, razbojnici su uperili oružje u njega. Zatim je jedan od razbojnika repetirao pištolj u glavu radniku nakon čega je on spustio obje torbe na zemlju“, ispričao je izvor Srpskainfo iz banjalučke policije.

U trenutku kada je radnik vidio da razbojnici spuštaju oružje zgrabio je jednu torbu i utrčao u banku, dok su razbojnici sjeli na motor i pobjegli.

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, postupili su po prijavi da je dana 27. siječnja oko 17 sati u Banjoj Luci u ulici Milana Tepića, od strane dvije nepoznate, naoružane i maskirane osobe izvršeno krivično djelo razbojništvo, nad radnikom privatnog poduzeća“, prioćeno je iz PU Banja Luka.

U priopćeno se dodaje da će materijalna šteta pričinjena krivičnim djelom biti naknadno utvrđena.