Home Crna kronika Taksista dobio batine što je vršio naručenu uslugu

Taksista dobio batine što je vršio naručenu uslugu

SHARE

Djelatnici MUP-a Hercegbosanske zupanije(HBŽ) pronašli su i lišili slobode 47-godišnjeg B.R. iz Tomislavgrada zbog sumnje da je fizički napao taksistu dok je obavljao usluge prijevoza.

Kako se navodi u današnjem priopćenju MUP-a, 31.siječnja 2020. godine u 18,30 sati djelatnici PP Tomislavgrad zaprimili su dojavu dežurnog liječnika DZ Tomislavgrad da se u njihovoj zdravstvenoj ustanovi nalazi ozlijeđena osoba.

Na mjesto događaja izišli su djelatnici PP Tomislavgrad, te utvrdili da se radi o 57- godišnjem M.V. iz Tomislavgrada ( mjesni taksista) koji im je ispričao da ga je gore privedeni B.R. fizički napao, udario ga nekoliko puta u predjelu glave, dok je obavljao usluge prijevoza, prepriječivši mu prethodno put svojim vozilom na dijelu puta Tomislavgrad – Šujica, u mjestu Mokronoge.

Nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislavgrad, M.V. je prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu, na daljnje liječenje dok se nad B.R trenutno provodi kriminalistička obrada.

Prema neslužbenim informacijama, kao razlog nanošenja ozljeda spominje se djelatnica ugostiteljskog objekta koja je zatražila Taxi usluge do određenog mjesta, čemu se usprotivio sam vlasnik tog objekta pokušavajući je spriječiti u tom njezinom naumu, piše FENA