Home Kultura U Ljubuškom predstavljene knjige Valentina Ćorića

U Ljubuškom predstavljene knjige Valentina Ćorića

SHARE

Večeras je u prepunoj dvorani hotela Bigeste veliki broj Ljubušaka i posjetitelja iz cijele Hercegovine nazočilo predstavljanju knjiga „Pomet u glavu“ i „Aforizmi za hladne glave“ autora Valentina Ćorića.

Posted by Ljubuški portal on Srijeda, 12. Februar 2020.

Knjiga aforizama Pomet u glavu svjetlo dana ugledala je 2016. godine. Objavljena je u nakladi Hrvatske kulturne zaklade i Hrvatskoga slova, a aforizme okupljeni u ovoj knjizi njihov autor pisao je za rubriku „Humor“ Hrvatskoga slova pod pseudonimom: Veselko Pomet. Knjiga je već ranije predstavljena u Hagu, Zagrebu, Mostaru i Čitluku, a večeras je predstavljanje organizirao Grad Ljubuški u sklopu programa svečanog obilježavanja Dana grada Ljubuškog.

Posted by Ljubuški portal on Srijeda, 12. Februar 2020.

Voditeljica program Sanja Pehar je na samom početku pozdravila članove obitelji Ćorić, dužnosnike sa svih razina vlasti, predstavnike akademske zajednice, kao i predstavnike vjerskog, kulturnog, gospodarskog i javnog života, članove obitelji poginulih i umrlih branitelja, predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata i ostale nazočne.
Zatim su o knjizi čije je predstavljanje sinoć napunilo hotel Bigeste biranim riječima govorili fra Mario Knezović i Darko Pavičić.
Na kraju predstavljanja okupljenima se obratio i autor Valentin Ćorić, koji je ganut neočekivanom brojnošću posjetitelja uputio zahvalu svim nazočnima.

Predstavljanje knjige glazbeno su obogatili Monija Jarak Mikulić, Broćanski bećari, Djevojačka skupina HKUD Didak i Tamburaški orkestar Misericordia.